Digitale Bibliotheek
Sluiten Bladeren door artikelen uit een tijdschrift
     Tijdschrift beschrijving
       Alle jaargangen van het bijbehorende tijdschrift
         Alle afleveringen van het bijbehorende jaargang
                                       Alle artikelen van de bijbehorende aflevering
 
                             10 gevonden resultaten
nr titel auteur tijdschrift jaar jaarg. afl. pagina('s) type
1 A Rapid and sensitive method for estimation of galactose in parmesan cheese Gopal, Pramod K.
1996
6 4 p. 399-406
8 p.
artikel
2 β-casomorphin 4 from milk fermented by a mutant of Lactobacillus helveticus Matar, Chantai
1996
6 4 p. 383-397
15 p.
artikel
3 Characteristics and potential uses of the casein macropeptide El-Salam, M.H.Abd
1996
6 4 p. 327-341
15 p.
artikel
4 Furosine in consumption milk and milk powders Van Renterghem, Roland
1996
6 4 p. 371-382
12 p.
artikel
5 Heat-induced aggregation of β-lactoglobulin studied by dynamic light scattering Elofsson, Ulla M.
1996
6 4 p. 343-357
15 p.
artikel
6 International Dairy Journal and Netherlands Milk and Dairy Journal 1996
6 4 p. iii-
1 p.
artikel
7 Interrelation between pH and availability of α-lactalbumin and β-lactoglobulin for proteolysis by papain Lieske, Bärbel
1996
6 4 p. 359-370
12 p.
artikel
8 Recycling of caustic cleaning solutions using cross-flow filtration in the dairy industry Jelenrice, P.
1996
6 4 p. 433-434
2 p.
artikel
9 Sensory properties of cheddar cheese: Effect of starter type and adjunct Muir, D.D.
1996
6 4 p. 407-423
17 p.
artikel
10 Use of antibiotics to inhibit non-starter lactic acid bacteria in Cheddar cheese Walsh, E.M.
1996
6 4 p. 425-431
7 p.
artikel
                             10 gevonden resultaten
 
 Koninklijke Bibliotheek - Nationale Bibliotheek van Nederland