Digitale Bibliotheek
Sluiten Bladeren door artikelen uit een tijdschrift
     Tijdschrift beschrijving
       Alle jaargangen van het bijbehorende tijdschrift
         Alle afleveringen van het bijbehorende jaargang
                                       Alle artikelen van de bijbehorende aflevering
 
                             10 gevonden resultaten
nr titel auteur tijdschrift jaar jaarg. afl. pagina('s) type
1 Antibacterial activity of lactoferricin, lysozyme and EDTA against Salmonella enteritidis Facon, Michel J.
1996
6 3 p. 303-313
11 p.
artikel
2 Characterization of dairy emulsions by forward lobe laser light scattering—Application to milk and cream McCrae, Catharina H.
1996
6 3 p. 247-256
10 p.
artikel
3 Effect of acidification and neutralization of milk on some physico-chemical properties of casein micelles Lucey, J.A.
1996
6 3 p. 257-272
16 p.
artikel
4 Heat treatment of milk in domestic microwave ovens Sieber, R.
1996
6 3 p. 231-246
16 p.
artikel
5 International student exchange Jelenional student exchange, P.
1996
6 3 p. 325-
1 p.
artikel
6 Microencapsulation of volatiles by spray-drying in whey protein-based wall systems Rosenberg, M.
1996
6 3 p. 273-284
12 p.
artikel
7 Predictive modeling of lactoperoxidase and γ-glutamyl transpeptidase inactivation in a high-temperature short-time pasteurizer McKellar, R.C.
1996
6 3 p. 295-301
7 p.
artikel
8 Proteolysis of whey proteins by a Bacillus subtilis enzyme preparation Castro, Susana
1996
6 3 p. 285-294
10 p.
artikel
9 Seasonal variations in the concentration of gangliosides and sialic acids in milk from different mammalian species Puente, R.
1996
6 3 p. 315-322
8 p.
artikel
10 Thermophysical and rheological properties of food: Milk, milk products and semiproducts Jelen, P.
1996
6 3 p. 323-324
2 p.
artikel
                             10 gevonden resultaten
 
 Koninklijke Bibliotheek - Nationale Bibliotheek van Nederland