Digitale Bibliotheek
Sluiten Bladeren door artikelen uit een tijdschrift
     Tijdschrift beschrijving
       Alle jaargangen van het bijbehorende tijdschrift
         Alle afleveringen van het bijbehorende jaargang
                                       Alle artikelen van de bijbehorende aflevering
 
                             9 gevonden resultaten
nr titel auteur tijdschrift jaar jaarg. afl. pagina('s) type
1 Calendar 2016
54 C p. I-
1 p.
artikel
2 Characterisation of heat-set milk protein gels Ji, Yi-ran
2016
54 C p. 10-20
11 p.
artikel
3 Characterisation of the microflora during ripening of a Norwegian semi-hard cheese with adjunct culture of propionic acid bacteria Østlie, Hilde Marit
2016
54 C p. 43-49
7 p.
artikel
4 Editorial Board 2016
54 C p. IFC-
1 p.
artikel
5 Effect of digestive enzymes on the bioactive properties of goat milk protein hydrolysates Espejo-Carpio, F. Javier
2016
54 C p. 21-28
8 p.
artikel
6 Effect of fat content and temperature on the translucency of Cheddar cheese Ibáñez, Rodrigo A.
2016
54 C p. 33-42
10 p.
artikel
7 Galacto-oligosaccharide synthesis using chemically modified β-galactosidase from Aspergillus oryzae immobilised onto macroporous amino resin Carević, Milica
2016
54 C p. 50-57
8 p.
artikel
8 Suppression of propanoic acid, acetic acid and 3-methylbutanoic acid production by other volatiles in a Swiss cheese curd slurry system Castada, Hardy Z.
2016
54 C p. 29-32
4 p.
artikel
9 Vasorelaxant effects of camel and bovine casein tryptic hydrolysates in rat thoracic aorta and their antihypertensive effect in awake spontaneously hypertensive rats Kanso, Hassan
2016
54 C p. 1-9
9 p.
artikel
                             9 gevonden resultaten
 
 Koninklijke Bibliotheek - Nationale Bibliotheek van Nederland