Digitale Bibliotheek
Sluiten
Bladeren door artikelen uit een tijdschrift
Zoeken naar
Tijdschrift
Artikel
ISSN
NBN artikel
NBN tijdschrift
DARE/NARCIS document
met titel:
A
B
C
D
E
F
G
H
I
J
K
L
M
N
O
P
Q
R
S
T
U
V
W
X
Y
Z
Tijdschrift beschrijving
Alle jaargangen van het bijbehorende tijdschrift
Alle afleveringen van het bijbehorende jaargang
Alle artikelen van de bijbehorende aflevering
9 gevonden resultaten
nr
titel
auteur
tijdschrift
jaar
jaarg.
afl.
pagina('s)
type
1
Calendar
2016
54
C
p. I-
1 p.
artikel
2
Characterisation of heat-set milk protein gels
Ji, Yi-ran
2016
54
C
p. 10-20
11 p.
artikel
3
Characterisation of the microflora during ripening of a Norwegian semi-hard cheese with adjunct culture of propionic acid bacteria
Østlie, Hilde Marit
2016
54
C
p. 43-49
7 p.
artikel
4
Editorial Board
2016
54
C
p. IFC-
1 p.
artikel
5
Effect of digestive enzymes on the bioactive properties of goat milk protein hydrolysates
Espejo-Carpio, F. Javier
2016
54
C
p. 21-28
8 p.
artikel
6
Effect of fat content and temperature on the translucency of Cheddar cheese
Ibáñez, Rodrigo A.
2016
54
C
p. 33-42
10 p.
artikel
7
Galacto-oligosaccharide synthesis using chemically modified β-galactosidase from Aspergillus oryzae immobilised onto macroporous amino resin
Carević, Milica
2016
54
C
p. 50-57
8 p.
artikel
8
Suppression of propanoic acid, acetic acid and 3-methylbutanoic acid production by other volatiles in a Swiss cheese curd slurry system
Castada, Hardy Z.
2016
54
C
p. 29-32
4 p.
artikel
9
Vasorelaxant effects of camel and bovine casein tryptic hydrolysates in rat thoracic aorta and their antihypertensive effect in awake spontaneously hypertensive rats
Kanso, Hassan
2016
54
C
p. 1-9
9 p.
artikel
9 gevonden resultaten
Koninklijke Bibliotheek -
Nationale Bibliotheek van Nederland