Digitale Bibliotheek
Sluiten Bladeren door artikelen uit een tijdschrift
     Tijdschrift beschrijving
       Alle jaargangen van het bijbehorende tijdschrift
         Alle afleveringen van het bijbehorende jaargang
                                       Alle artikelen van de bijbehorende aflevering
 
                             9 gevonden resultaten
nr titel auteur tijdschrift jaar jaarg. afl. pagina('s) type
1 Calendar 2016
53 C p. I-
1 p.
artikel
2 Changes in the volatile composition and sensory properties of cheeses made with milk from commercial sheep flocks managed indoors, part-time grazing in valley, and extensive mountain grazing Valdivielso, Izaskun
2016
53 C p. 29-36
8 p.
artikel
3 Comparison of dipeptidyl peptidase IV-inhibitory activity of peptides from bovine and caprine milk casein by in silico and in vitro analyses Zhang, Ying
2016
53 C p. 37-44
8 p.
artikel
4 Editorial Board 2016
53 C p. IFC-
1 p.
artikel
5 Effect of calcium enrichment of Cheddar cheese on its structure, in vitro digestion and lipid bioaccessibility Ayala-Bribiesca, Erik
2016
53 C p. 1-9
9 p.
artikel
6 Effect of exopolysaccharide-producing starter cultures and post-fermentation mechanical treatment on textural properties and microstructure of low fat yoghurt Zhang, Lanjun
2016
53 C p. 10-19
10 p.
artikel
7 Physicochemical properties of whey protein conjugated with starch hydrolysis products of different dextrose equivalent values Mulcahy, Eve M.
2016
53 C p. 20-28
9 p.
artikel
8 Proteomic characterisation of heat-induced hydrolysis of sodium caseinate McGrath, Brian A.
2016
53 C p. 51-59
9 p.
artikel
9 Use of M17 and a milk-based medium enables isolation of two distinct and diverse populations of Lactococcus lactis strains from undefined mesophilic starter cultures Frantzen, Cyril
2016
53 C p. 45-50
6 p.
artikel
                             9 gevonden resultaten
 
 Koninklijke Bibliotheek - Nationale Bibliotheek van Nederland