Digitale Bibliotheek
Sluiten Bladeren door artikelen uit een tijdschrift
     Tijdschrift beschrijving
       Alle jaargangen van het bijbehorende tijdschrift
         Alle afleveringen van het bijbehorende jaargang
                                       Alle artikelen van de bijbehorende aflevering
 
                             8 gevonden resultaten
nr titel auteur tijdschrift jaar jaarg. afl. pagina('s) type
1 Composition of mares' colostrum and milk. Fat content, fatty acid composition and vitamin content Csapó, J.
1995
5 4 p. 393-402
10 p.
artikel
2 Composition of mares' colostrum and milk. Protein content, amino acid composition and contents of macro and micro-elements Csapó-Kiss, Zs.
1995
5 4 p. 403-415
13 p.
artikel
3 Factors affecting molecular characteristics of whey protein gelation Boye, Joyce I.
1995
5 4 p. 337-353
17 p.
artikel
4 Nuclear magnetic resonance imaging of dairy products in two and three dimensions Duce, S.L.
1995
5 4 p. 311-319
9 p.
artikel
5 Production of cheddar cheese using a Lactococcus lactis ssp. Cremoris SK11 derivative with enhanced aminopeptidase activity Christensen, Jeffrey E.
1995
5 4 p. 367-379
13 p.
artikel
6 Proteolysis of bovine caseins by cathepsin D: Preliminary observations and comparison with chymosin McSweeney, P.L.H.
1995
5 4 p. 321-336
16 p.
artikel
7 Relationships by DNA homology between lactococcal phages 7–9, P335 and New Zealand industrial lactococcal phages Jarvis, Audrey W.
1995
5 4 p. 355-366
12 p.
artikel
8 Technological adjustment of goat milk containing low synthesis-rate α s1-casein variants Remeuf, Florent
1995
5 4 p. 381-392
12 p.
artikel
                             8 gevonden resultaten
 
 Koninklijke Bibliotheek - Nationale Bibliotheek van Nederland