Digitale Bibliotheek
Sluiten Bladeren door artikelen uit een tijdschrift
     Tijdschrift beschrijving
       Alle jaargangen van het bijbehorende tijdschrift
         Alle afleveringen van het bijbehorende jaargang
                                       Alle artikelen van de bijbehorende aflevering
 
                             10 gevonden resultaten
nr titel auteur tijdschrift jaar jaarg. afl. pagina('s) type
1 Assessment of soluble and ionic calcium released from milk and dairy products during simulated gastro-intestinal digestion Delisle, J.
1993
3 1 p. 49-59
11 p.
artikel
2 Behaviour of Staphylococcus aureus strains FRI 137 and FRI 361 during the manufacture and ripening of manchego cheese Otero, A.
1993
3 1 p. 85-96
12 p.
artikel
3 Direct observation of decrease in size of casein micelles during the initial stages of renneting of skim milk Horne, David S.
1993
3 1 p. 61-71
11 p.
artikel
4 Editorial Board 1993
3 1 p. IFC-
1 p.
artikel
5 Encyclopedia of fermented fresh milk products Jelen, P.
1993
3 1 p. 97-99
3 p.
artikel
6 Forthcoming IDF events 1993
3 1 p. 101-102
2 p.
artikel
7 ‘Oxysterols’: Their occurrence and biological effects Bösinger, S.
1993
3 1 p. 1-33
33 p.
artikel
8 Proteolysis in Swiss-type cheeses: a high-performance liquid chromatography study Bican, P.
1993
3 1 p. 73-84
12 p.
artikel
9 Recent IDF publications 1993
3 1 p. 100-101
2 p.
artikel
10 Thermostability of skimmilk with modified casein/whey protein content Patocka, G.
1993
3 1 p. 35-48
14 p.
artikel
                             10 gevonden resultaten
 
 Koninklijke Bibliotheek - Nationale Bibliotheek van Nederland