Digitale Bibliotheek
Sluiten Bladeren door artikelen uit een tijdschrift
     Tijdschrift beschrijving
       Alle jaargangen van het bijbehorende tijdschrift
         Alle afleveringen van het bijbehorende jaargang
                                       Alle artikelen van de bijbehorende aflevering
 
                             7 gevonden resultaten
nr titel auteur tijdschrift jaar jaarg. afl. pagina('s) type
1 An attempt at producing a “lactose-free” directly acidified mozzarella (high moisture type) by curd washing and pressing: A chemical and sensory study Natrella, Giuseppe

136 C p.
artikel
2 Behaviour of Escherichia coli O157:H7 in raw and mild pasteurised donkey milk treated with high pressure Dambrosio, Angela

136 C p.
artikel
3 Editorial Board
136 C p.
artikel
4 Evaluation of microbial hygiene indicators in raw milk, pasteurised milk and cottage cheese collected across the dairy value chain in Ethiopia Mengstu, Betelhem

136 C p.
artikel
5 Evaluation of the microbial communities in kefir grains and kefir over time Alraddadi, Faisal A.J.

136 C p.
artikel
6 Graphitic carbon nitride/magnetic chitosan composite for rapid electrochemical detection of lactose Nasiri, Hasan

136 C p.
artikel
7 Physical sampling practices and principles: Is it an underappreciated facet of dairy science? Andrewes, Paul

136 C p.
artikel
                             7 gevonden resultaten
 
 Koninklijke Bibliotheek - Nationale Bibliotheek van Nederland