Digitale Bibliotheek
Sluiten
Bladeren door artikelen uit een tijdschrift
Zoeken naar
Tijdschrift
Artikel
ISSN
NBN artikel
NBN tijdschrift
DARE/NARCIS document
met titel:
A
B
C
D
E
F
G
H
I
J
K
L
M
N
O
P
Q
R
S
T
U
V
W
X
Y
Z
Tijdschrift beschrijving
Alle jaargangen van het bijbehorende tijdschrift
Alle afleveringen van het bijbehorende jaargang
Alle artikelen van de bijbehorende aflevering
7 gevonden resultaten
nr
titel
auteur
tijdschrift
jaar
jaarg.
afl.
pagina('s)
type
1
An attempt at producing a “lactose-free” directly acidified mozzarella (high moisture type) by curd washing and pressing: A chemical and sensory study
Natrella, Giuseppe
136
C
p.
artikel
2
Behaviour of Escherichia coli O157:H7 in raw and mild pasteurised donkey milk treated with high pressure
Dambrosio, Angela
136
C
p.
artikel
3
Editorial Board
136
C
p.
artikel
4
Evaluation of microbial hygiene indicators in raw milk, pasteurised milk and cottage cheese collected across the dairy value chain in Ethiopia
Mengstu, Betelhem
136
C
p.
artikel
5
Evaluation of the microbial communities in kefir grains and kefir over time
Alraddadi, Faisal A.J.
136
C
p.
artikel
6
Graphitic carbon nitride/magnetic chitosan composite for rapid electrochemical detection of lactose
Nasiri, Hasan
136
C
p.
artikel
7
Physical sampling practices and principles: Is it an underappreciated facet of dairy science?
Andrewes, Paul
136
C
p.
artikel
7 gevonden resultaten
Koninklijke Bibliotheek -
Nationale Bibliotheek van Nederland