Digitale Bibliotheek
Sluiten Bladeren door artikelen uit een tijdschrift
     Tijdschrift beschrijving
       Alle jaargangen van het bijbehorende tijdschrift
         Alle afleveringen van het bijbehorende jaargang
                                       Alle artikelen van de bijbehorende aflevering
 
                             16 gevonden resultaten
nr titel auteur tijdschrift jaar jaarg. afl. pagina('s) type
1 Calendar 2003
13 8 p. I-II
nvt p.
artikel
2 Casein–whey protein interactions in heated milk: the influence of pH Vasbinder, Astrid J
2003
13 8 p. 669-677
9 p.
artikel
3 Compression resistance, sweetener's diffusion and sweetness of hydrocolloids gels Bayarri, S
2003
13 8 p. 643-653
11 p.
artikel
4 Dynamics of precipitation of casein with carbon dioxide Hofland, G.W.
2003
13 8 p. 685-697
13 p.
artikel
5 Editorial Board 2003
13 8 p. IFC-
1 p.
artikel
6 Effect of texture and microstructure on flavour retention and release de Roos, Kris B.
2003
13 8 p. 593-605
13 p.
artikel
7 Effects of selected properties of ultrafiltered spray-dried milk powders on some properties of chocolate Kieran Keogh, M.
2003
13 8 p. 719-726
8 p.
artikel
8 Exopolysaccharide-producing Streptococcus thermophilus strains as functional starter cultures in the production of fermented milks De Vuyst, L.
2003
13 8 p. 707-717
11 p.
artikel
9 3rd NIZO dairy conference on dynamics of texture, process and perception Wouters, J.T.M.
2003
13 8 p. 583-
1 p.
artikel
10 Rheology of galactomannan–whey protein mixed systems Tavares, Cláudia
2003
13 8 p. 699-706
8 p.
artikel
11 Sensory and instrumental textural characteristics of acid milk gels Pereira, R.B
2003
13 8 p. 655-667
13 p.
artikel
12 Sensory and mechanical aspects of cheese texture Allen Foegeding, E.
2003
13 8 p. 585-591
7 p.
artikel
13 Spectroscopic techniques coupled with chemometric tools for structure and texture determinations in dairy products Karoui, Romdhane
2003
13 8 p. 607-620
14 p.
artikel
14 Sweetness–texture interactions in model dairy desserts: effect of sucrose concentration and the carrageenan type Lethuaut, Laurent
2003
13 8 p. 631-641
11 p.
artikel
15 Thermoreversible gelation of caseinate-stabilized emulsions at around body temperature Eliot, Caroline
2003
13 8 p. 679-684
6 p.
artikel
16 The role of processing and matrix design in development and control of microstructures in dairy food production—a survey Kulozik, U.
2003
13 8 p. 621-630
10 p.
artikel
                             16 gevonden resultaten
 
 Koninklijke Bibliotheek - Nationale Bibliotheek van Nederland