Digitale Bibliotheek
Sluiten Bladeren door artikelen uit een tijdschrift
     Tijdschrift beschrijving
       Alle jaargangen van het bijbehorende tijdschrift
         Alle afleveringen van het bijbehorende jaargang
                                       Alle artikelen van de bijbehorende aflevering
 
                             10 gevonden resultaten
nr titel auteur tijdschrift jaar jaarg. afl. pagina('s) type
1 A novel method for direct detection of Bacillus cereus toxin genes in powdered dairy products Sánchez-Chica, Jennifer

103 C p.
artikel
2 Drainage and demineralisation of model cheeses made from reverse osmosis concentrates Fournier, Isabelle

103 C p.
artikel
3 Dynamic in situ imaging of semi-hard cheese microstructure under large-strain tensile deformation: Understanding structure-fracture relationships Lamichhane, Prabin

103 C p.
artikel
4 Editorial Board
103 C p.
artikel
5 Effect of cheese maturation on physical stability, flow properties and microstructure of oil-in-water emulsions stabilised with cheese powders Felix da Silva, Denise

103 C p.
artikel
6 Effects of triglycerol monostearate on physical properties of recombined dairy cream Li, Meiling

103 C p.
artikel
7 Review of near-infrared spectroscopy as a process analytical technology for real-time product monitoring in dairy processing Pu, Yuan-Yuan

103 C p.
artikel
8 SelA and SelD genes involved in selenium absorption metabolism in lactic acid bacteria isolated from Mexican cheeses Morales Estrada, Aurea

103 C p.
artikel
9 Stability of listerial bacteriophage A511 in bovine milk fat globules García-Anaya, Mayra C.

103 C p.
artikel
10 Tracking changes in volatile components and lipids after homogenisation and thermal processing of milk Reis, Mariza Gomes

103 C p.
artikel
                             10 gevonden resultaten
 
 Koninklijke Bibliotheek - Nationale Bibliotheek van Nederland