Digitale Bibliotheek
Sluiten Bladeren door artikelen uit een tijdschrift
     Tijdschrift beschrijving
       Alle jaargangen van het bijbehorende tijdschrift
         Alle afleveringen van het bijbehorende jaargang
                                       Alle artikelen van de bijbehorende aflevering
 
                             11 gevonden resultaten
nr titel auteur tijdschrift jaar jaarg. afl. pagina('s) type
1 ASEAN '94: 5th ASEAN food conference Winger, Ray J
1995
6 1 p. 65-
1 p.
artikel
2 Biofilms in food processing Hood, S.K.
1995
6 1 p. 9-18
10 p.
artikel
3 Development of industrial procedures to ensure the microbiological safety of food Baird-Parker, A.C.
1995
6 1 p. 29-36
8 p.
artikel
4 Editorial Board 1995
6 1 p. IFC-
1 p.
artikel
5 Growth and heat resistance of psychrotrophic Clostridium botulinum in relation to ‘sous vide’ products Betts, G.D.
1995
6 1 p. 57-63
7 p.
artikel
6 Increase in frequency Russell, Fionnula
1995
6 1 p. 3-
1 p.
artikel
7 Mycotoxins in Latin America and the Caribbean Resnik, Silvia
1995
6 1 p. 19-28
10 p.
artikel
8 Optimum heat treatments for ‘sous vide’ cook-chill products Sheard, M.A.
1995
6 1 p. 53-56
4 p.
artikel
9 Recognition of overlapping particles in granular product images using statistics and neural networks Ros, F.
1995
6 1 p. 37-43
7 p.
artikel
10 The National Food Authority of Australia Downer, Mr A.H.
1995
6 1 p. 5-8
4 p.
artikel
11 The sensory and nutritional quality of ‘sous vide’ foods Creed, Philip G.
1995
6 1 p. 45-52
8 p.
artikel
                             11 gevonden resultaten
 
 Koninklijke Bibliotheek - Nationale Bibliotheek van Nederland