Digitale Bibliotheek
Sluiten Bladeren door artikelen uit een tijdschrift
     Tijdschrift beschrijving
       Alle jaargangen van het bijbehorende tijdschrift
         Alle afleveringen van het bijbehorende jaargang
                                       Alle artikelen van de bijbehorende aflevering
 
                             7 gevonden resultaten
nr titel auteur tijdschrift jaar jaarg. afl. pagina('s) type
1 β-Carotene content of Brazilian fortified pasta Pereira, Maricilda R.
1999
10 2 p. 81-85
5 p.
artikel
2 Computer-aided microbial identification using decision trees Rattray, J.
1999
10 2 p. 107-116
10 p.
artikel
3 Costs and benefits of implementing HACCP in the UK dairy processing sector Henson, Spencer
1999
10 2 p. 99-106
8 p.
artikel
4 Economic value and cost of automated on-line poultry inspection for the US broiler industry Watkins, B.
1999
10 2 p. 69-80
12 p.
artikel
5 Microbiological safety evaluations and recommendations on fresh produce National Advisory Committee on Microbiological Criteria for Foods,
1999
10 2 p. 117-143
27 p.
artikel
6 Subjective and objective assessment of `agbelima' (cassava dough) quality Dziedzoave, N.T.
1999
10 2 p. 63-67
5 p.
artikel
7 Towards the implementation of HACCP: results of a UK regional survey Panisello, Pedro Javier
1999
10 2 p. 87-98
12 p.
artikel
                             7 gevonden resultaten
 
 Koninklijke Bibliotheek - Nationale Bibliotheek van Nederland