Digitale Bibliotheek
Sluiten Bladeren door artikelen uit een tijdschrift
     Tijdschrift beschrijving
       Alle jaargangen van het bijbehorende tijdschrift
         Alle afleveringen van het bijbehorende jaargang
                                       Alle artikelen van de bijbehorende aflevering
 
                             14 gevonden resultaten
nr titel auteur tijdschrift jaar jaarg. afl. pagina('s) type
1 Control of blue mold of apple by combining controlled atmosphere, an antagonist mixture, and sodium bicarbonate Conway, William S.
2007
45 3 p. 326-332
7 p.
artikel
2 Determination of watermelon volume using ellipsoid approximation and image processing Koc, Ali Bulent
2007
45 3 p. 366-371
6 p.
artikel
3 Dual energy X-ray image analysis for classifying vitreousness in durum wheat Neethirajan, S.
2007
45 3 p. 381-384
4 p.
artikel
4 Editorial Board 2007
45 3 p. CO2-
1 p.
artikel
5 Effects of cinnamon extract, chitosan coating, hot water treatment and their combinations on crown rot disease and quality of banana fruit Win, N. Kyu Kyu
2007
45 3 p. 333-340
8 p.
artikel
6 Impact of atmospheric ozone-enrichment on quality-related attributes of tomato fruit Tzortzakis, Nikos
2007
45 3 p. 317-325
9 p.
artikel
7 Interactive effects of ozone and 1-methylcyclopropene on decay resistance and quality of stored carrots Forney, Charles F.
2007
45 3 p. 341-348
8 p.
artikel
8 Modelling quality attributes of truss tomatoes: Linking colour and firmness maturity Schouten, Rob E.
2007
45 3 p. 298-306
9 p.
artikel
9 Modelling the acceptance period of truss tomato batches Schouten, Rob E.
2007
45 3 p. 307-316
10 p.
artikel
10 Non-destructive quality determination of pecans using soft X-rays Kotwaliwale, Nachiket
2007
45 3 p. 372-380
9 p.
artikel
11 Postharvest physiology and technology of sapote mamey fruit (Pouteria sapota (Jacq.) H.E. Moore & Stearn) Alia-Tejacal, I.
2007
45 3 p. 285-297
13 p.
artikel
12 Seed browning of hot peppers during low temperature storage Boonsiri, Krissana
2007
45 3 p. 358-365
8 p.
artikel
13 Temperature and relative humidity effects on quality, total ascorbic acid, phenolics and flavonoid concentrations, and antioxidant activity of strawberry Shin, Youngjae
2007
45 3 p. 349-357
9 p.
artikel
14 Volume Contents 2007
45 3 p. I-III
nvt p.
artikel
                             14 gevonden resultaten
 
 Koninklijke Bibliotheek - Nationale Bibliotheek van Nederland