Digitale Bibliotheek
Sluiten Bladeren door artikelen uit een tijdschrift
     Tijdschrift beschrijving
       Alle jaargangen van het bijbehorende tijdschrift
         Alle afleveringen van het bijbehorende jaargang
                                       Alle artikelen van de bijbehorende aflevering
 
                             13 gevonden resultaten
nr titel auteur tijdschrift jaar jaarg. afl. pagina('s) type
1 A combination of hot water treatment and modified atmosphere packaging maintains quality of advanced maturity ‘Caldesi 2000’ nectarines and ‘Royal Glory’ peaches Malakou, Athena
2005
38 2 p. 106-114
9 p.
artikel
2 Effects of heat treatment on an ascorbate–glutathione cycle in stored broccoli (Brassica oleracea L.) florets Shigenaga, Tetsuya
2005
38 2 p. 152-159
8 p.
artikel
3 Ethylene biosynthetic genes in ‘Moso’ bamboo shoot in response to wounding Bhowmik, Pankaj K.
2005
38 2 p. 188-194
7 p.
artikel
4 Harpin induces local and systemic resistance against Trichothecium roseum in harvested Hami melons Yang, Bi
2005
38 2 p. 183-187
5 p.
artikel
5 IFC 2005
38 2 p. CO2-
1 p.
artikel
6 Mapping consumer liking of tomatoes with fast aroma profiling techniques Berna, Amalia Z.
2005
38 2 p. 115-127
13 p.
artikel
7 Methyl jasmonate vapour treatment suppresses specking caused by Botrytis cinerea on cut Freesia hybrida L. flowers Darras, Anastasios I.
2005
38 2 p. 175-182
8 p.
artikel
8 Physiological responses of ‘Murcott’ mandarins and ‘Star Ruby’ grapefruit to anaerobic stress conditions and their relation to fruit taste, quality and emission of off-flavor volatiles Shi, Jian Xin
2005
38 2 p. 99-105
7 p.
artikel
9 Postharvest control of litchi pericarp browning (cv. Kwai Mi) by combined treatments of chitosan and organic acids Caro, Yanis
2005
38 2 p. 137-144
8 p.
artikel
10 Postharvest control of pericarp browning of litchi fruit (Litchi chinensis Sonn cv Kwaï Mi) by treatment with chitosan and organic acids Joas, Jacques
2005
38 2 p. 128-136
9 p.
artikel
11 Preharvest chilling reduces low temperature breakdown incidence of kiwifruit Sfakiotakis, Evangellos
2005
38 2 p. 169-174
6 p.
artikel
12 Prestorage hot water treatments inhibit postharvest anthocyanin synthesis and retain overall quality of white asparagus spears Siomos, Anastasios S.
2005
38 2 p. 160-168
9 p.
artikel
13 Storage response of cactus pear fruit following hot water brushing Dimitris, Lydakis
2005
38 2 p. 145-151
7 p.
artikel
                             13 gevonden resultaten
 
 Koninklijke Bibliotheek - Nationale Bibliotheek van Nederland