Digitale Bibliotheek
Sluiten Bladeren door artikelen uit een tijdschrift
     Tijdschrift beschrijving
       Alle jaargangen van het bijbehorende tijdschrift
         Alle afleveringen van het bijbehorende jaargang
                                       Alle artikelen van de bijbehorende aflevering
 
                             30 gevonden resultaten
nr titel auteur tijdschrift jaar jaarg. afl. pagina('s) type
1 Antibody- and lectin- based assays for the rapid analysis of food-grade gums and thickeners Haines, J.
1997
8 12 p. 395-400
6 p.
artikel
2 Antioxidant extracts 1997
8 12 p. 426-
1 p.
artikel
3 Carrageenan biotechnology De Ruiter, Gerhard A.
1997
8 12 p. 389-395
7 p.
artikel
4 Ca soak for firmer fruit 1997
8 12 p. 426-
1 p.
artikel
5 Cheese with naturally decorated rind 1997
8 12 p. 425-
1 p.
artikel
6 Coffee aroma emulsion 1997
8 12 p. 425-
1 p.
artikel
7 Contents digest 1997
8 12 p. IV-
1 p.
artikel
8 Depressurization to rupture microorganisms 1997
8 12 p. 426-
1 p.
artikel
9 Do background microorganisms play a role in the safety of fresh foods? Jay, James M.
1997
8 12 p. 421-424
4 p.
artikel
10 Enzymes for improved gel strength 1997
8 12 p. 426-
1 p.
artikel
11 Far-IR, low-pressure drying 1997
8 12 p. 425-426
2 p.
artikel
12 Flower-infused beverages 1997
8 12 p. 425-
1 p.
artikel
13 Food carotenoids and cancer prevention: An overview of current research Astorg, Pierre
1997
8 12 p. 406-413
8 p.
artikel
14 Fortified drink mixes 1997
8 12 p. 425-
1 p.
artikel
15 Functional drinks for athletes Brouns, F.
1997
8 12 p. 414-421
8 p.
artikel
16 Gelled beverages 1997
8 12 p. 425-
1 p.
artikel
17 Ice cream containing antifreeze protein 1997
8 12 p. 425-
1 p.
artikel
18 Impact and control of fouling in milk processing de Jong, P.
1997
8 12 p. 401-405
5 p.
artikel
19 Non-cariogenic leucrose-containing chewing gum 1997
8 12 p. 425-
1 p.
artikel
20 [No title] Hartel, R.W.
1997
8 12 p. 428-
1 p.
artikel
21 [No title] Jelen, P.
1997
8 12 p. 428-429
2 p.
artikel
22 [No title] Kallio, Heikki
1997
8 12 p. 427-
1 p.
artikel
23 Oligosaccharides from transgenic plants 1997
8 12 p. 426-
1 p.
artikel
24 Par-baked bases 1997
8 12 p. 425-
1 p.
artikel
25 Pectins for foam stabilization 1997
8 12 p. 425-
1 p.
artikel
26 Salt compositions 1997
8 12 p. 425-
1 p.
artikel
27 Starch-based shortening substitute 1997
8 12 p. 426-
1 p.
artikel
28 Ultrasound drying 1997
8 12 p. 426-
1 p.
artikel
29 Visible temperature-abuse indicator 1997
8 12 p. 426-
1 p.
artikel
30 Wine sediment treatment 1997
8 12 p. 425-
1 p.
artikel
                             30 gevonden resultaten
 
 Koninklijke Bibliotheek - Nationale Bibliotheek van Nederland