Digitale Bibliotheek
Sluiten Bladeren door artikelen uit een tijdschrift
     Tijdschrift beschrijving
       Alle jaargangen van het bijbehorende tijdschrift
         Alle afleveringen van het bijbehorende jaargang
                                       Alle artikelen van de bijbehorende aflevering
 
                             28 gevonden resultaten
nr titel auteur tijdschrift jaar jaarg. afl. pagina('s) type
1 Amylase inhibitor production 1996
7 5 p. 175-
1 p.
artikel
2 AOAC INTERNATIONAL's three validation programs for methods used in the microbiological analysis of foods Andrews, Wallace H.
1996
7 5 p. 147-151
5 p.
artikel
3 Aroma biotechnology Whitehead, Ian M.
1996
7 5 p. 177-178
2 p.
artikel
4 Carbonate for instant cappuccino 1996
7 5 p. 174-
1 p.
artikel
5 Chewing gum containing hydrogenated isomaltulose 1996
7 5 p. 174-
1 p.
artikel
6 Compressible enzyme powder 1996
7 5 p. 174-
1 p.
artikel
7 Concepts for modelling the quality of perishable products Sloof, M.
1996
7 5 p. 165-171
7 p.
artikel
8 Cream-like low-strength agar gels 1996
7 5 p. 175-
1 p.
artikel
9 Crystalline maltotetraosyl glucoside prevents amylose retrogradation 1996
7 5 p. 174-
1 p.
artikel
10 Dietary fiber in health and disease Prosky, Leon
1996
7 5 p. 178-
1 p.
artikel
11 Enzymatic determination of vitamin C 1996
7 5 p. 174-
1 p.
artikel
12 Field packing and cooling for fresh produce 1996
7 5 p. 175-
1 p.
artikel
13 Food enzymes: Structure and mechanisms Law, B.A.
1996
7 5 p. 176-177
2 p.
artikel
14 Frozen food temperature abuse indicator 1996
7 5 p. 175-
1 p.
artikel
15 High-fibre milk 1996
7 5 p. 174-
1 p.
artikel
16 IR-based food frying 1996
7 5 p. 175-
1 p.
artikel
17 Light probe 1996
7 5 p. 174-
1 p.
artikel
18 Low-temperature yeast fermentation 1996
7 5 p. 174-
1 p.
artikel
19 Methods to Assess Quality and Stability of oils and Fat-containing Foods Ho, Chi-Tang
1996
7 5 p. 176-
1 p.
artikel
20 New methods of food preservation Zhang, Q.H.
1996
7 5 p. 177-
1 p.
artikel
21 Nordic milk protein conference Jelen, P.
1996
7 5 p. 171-173
3 p.
artikel
22 Oil with high carotene content 1996
7 5 p. 175-
1 p.
artikel
23 Potential of antagonistic microorganisms and bacteriocins for the biological preservation of foods Schillinger, U.
1996
7 5 p. 158-164
7 p.
artikel
24 Reducing agent to deactivate enzymes and microorganisms 1996
7 5 p. 175-
1 p.
artikel
25 Rice-based lipase inhibitor affecting fat digestion 1996
7 5 p. 175-
1 p.
artikel
26 Soluble instant sweetened coffee with creamer 1996
7 5 p. 174-
1 p.
artikel
27 The adhesion and detachment of bacteria and spores on food-contact surfaces Bower, C.K.
1996
7 5 p. 152-157
6 p.
artikel
28 Xylanase aids improved utilization of plant components 1996
7 5 p. 175-
1 p.
artikel
                             28 gevonden resultaten
 
 Koninklijke Bibliotheek - Nationale Bibliotheek van Nederland