Digitale Bibliotheek
Sluiten Bladeren door artikelen uit een tijdschrift
     Tijdschrift beschrijving
       Alle jaargangen van het bijbehorende tijdschrift
         Alle afleveringen van het bijbehorende jaargang
                                       Alle artikelen van de bijbehorende aflevering
 
                             24 gevonden resultaten
nr titel auteur tijdschrift jaar jaarg. afl. pagina('s) type
1 Ambient-temperature protein gelation by transglutaminase 1996
7 4 p. 143-
1 p.
artikel
2 Antioxidants based on cinnamic acid 1996
7 4 p. 142-
1 p.
artikel
3 Aspartame polymorph 1996
7 4 p. 142-
1 p.
artikel
4 Braided, triple-die extruded foods 1996
7 4 p. 143-
1 p.
artikel
5 Calcium-fortified yoghurt 1996
7 4 p. 143-
1 p.
artikel
6 Chewing gum with prolonged flavour intensity 1996
7 4 p. 143-
1 p.
artikel
7 Coffee aroma recovery beverage 1996
7 4 p. 143-
1 p.
artikel
8 Currant seed oil PUFA supplement 1996
7 4 p. 143-
1 p.
artikel
9 Drink container with self-contained pop-up straw 1996
7 4 p. 143-
1 p.
artikel
10 Enhancing the functionality of food proteins by enzymatic modification Panyam, Dinakar
1996
7 4 p. 120-125
6 p.
artikel
11 Enzymatic clarification of tea extracts 1996
7 4 p. 143-
1 p.
artikel
12 High-pressure sterilizer 1996
7 4 p. 143-
1 p.
artikel
13 Meat and meat products: Technology, chemistry and microbiology Xiong, Youling L.
1996
7 4 p. 144-145
2 p.
artikel
14 Potato glycoalkaloids: Some unanswered questions Smith, David B.
1996
7 4 p. 126-131
6 p.
artikel
15 Prevalence, biological activity and genetic manipulation of lectins in foods Peumans, W.J.
1996
7 4 p. 132-138
7 p.
artikel
16 Single-cell docosahexaenoic acid from dinoflagellates 1996
7 4 p. 143-
1 p.
artikel
17 Sweetness suppressor 1996
7 4 p. 142-
1 p.
artikel
18 Synergistic malt-sugar sweetening 1996
7 4 p. 142-
1 p.
artikel
19 The changing face of food science education Iwaoka, W.T.
1996
7 4 p. 105-112
8 p.
artikel
20 The food system: A guide Swinbank, Alan
1996
7 4 p. 145-
1 p.
artikel
21 The language of biotechnology: A dictionary of terms (2nd edn) Lloyd-Evans, L.P.M.
1996
7 4 p. 144-
1 p.
artikel
22 The potential of enantioselective analysis as a quality control tool Marchelli, R.
1996
7 4 p. 113-119
7 p.
artikel
23 Too much of a good thing? The problem of trace element fortification of foods Reilly, Conor
1996
7 4 p. 139-142
4 p.
artikel
24 Use of xylanase in baking 1996
7 4 p. 142-
1 p.
artikel
                             24 gevonden resultaten
 
 Koninklijke Bibliotheek - Nationale Bibliotheek van Nederland