Digitale Bibliotheek
Sluiten Bladeren door artikelen uit een tijdschrift
     Tijdschrift beschrijving
       Alle jaargangen van het bijbehorende tijdschrift
         Alle afleveringen van het bijbehorende jaargang
                                       Alle artikelen van de bijbehorende aflevering
 
                             26 gevonden resultaten
nr titel auteur tijdschrift jaar jaarg. afl. pagina('s) type
1 Applications of pervaporation in food processing Karlsson, Hans O.E.
1996
7 3 p. 78-83
6 p.
artikel
2 Breads with two-year shelf life 1996
7 3 p. 99-
1 p.
artikel
3 Casein micelle disaggregation for improved cheese production 1996
7 3 p. 99-
1 p.
artikel
4 Cold-set ‘fried’ batter 1996
7 3 p. 100-
1 p.
artikel
5 Decaffeination of black tea 1996
7 3 p. 99-
1 p.
artikel
6 Decomposable starch-based packaging 1996
7 3 p. 99-100
2 p.
artikel
7 Flavour enhancers 1996
7 3 p. 99-
1 p.
artikel
8 Food law and quality improvement in central and eastern european countries Flowerdew, Dorothy W.
1996
7 3 p. 101-102
2 p.
artikel
9 Food processing automation conference IV Henrikson, Frank W.
1996
7 3 p. 96-98
3 p.
artikel
10 Hot-set ‘fried’ batter 1996
7 3 p. 100-
1 p.
artikel
11 Humectants for reduced-moisture foods 1996
7 3 p. 99-
1 p.
artikel
12 Inlaid dairy product using gums to give gelatin-like texture 1996
7 3 p. 99-
1 p.
artikel
13 Lipid oxidation in food emulsions Coupland, John N.
1996
7 3 p. 83-91
9 p.
artikel
14 Nutrition, food and the environment Bidlack, Wayne R.
1996
7 3 p. 103-104
2 p.
artikel
15 Preservation microbiology and safety: Evidence that stress enhances virulence and triggers adaptive mutations Archer, Douglas L.
1996
7 3 p. 91-95
5 p.
artikel
16 Rapid oil roasting of coffee beans 1996
7 3 p. 99-
1 p.
artikel
17 Reduced-cholesterol cream 1996
7 3 p. 99-
1 p.
artikel
18 Sorghum and millets: chemistry and technology Hamaker, B.R.
1996
7 3 p. 101-
1 p.
artikel
19 Soy protein with oriented structure and improved texture 1996
7 3 p. 100-
1 p.
artikel
20 1,3-specific enzyme interesterification of triacylglycerols 1996
7 3 p. 100-
1 p.
artikel
21 Sucrose: properties and applications Awad, Ahmed
1996
7 3 p. 102-103
2 p.
artikel
22 Sugar/acid modification of ripening fruit before harvest 1996
7 3 p. 100-
1 p.
artikel
23 The application of molecular techniques in wine microbiology Querol, Amparo
1996
7 3 p. 73-78
6 p.
artikel
24 Vegetable oils with fried and savoury flavours 1996
7 3 p. 100-
1 p.
artikel
25 Vegetable protein granules as meat substitutes 1996
7 3 p. 100-
1 p.
artikel
26 Water-in-oil microemulsions 1996
7 3 p. 100-
1 p.
artikel
                             26 gevonden resultaten
 
 Koninklijke Bibliotheek - Nationale Bibliotheek van Nederland