Digitale Bibliotheek
Sluiten Bladeren door artikelen uit een tijdschrift
     Tijdschrift beschrijving
       Alle jaargangen van het bijbehorende tijdschrift
         Alle afleveringen van het bijbehorende jaargang
                                       Alle artikelen van de bijbehorende aflevering
 
                             25 gevonden resultaten
nr titel auteur tijdschrift jaar jaarg. afl. pagina('s) type
1 Bacteriocin active against Listeria monocytogenes 1996
7 2 p. 67-
1 p.
artikel
2 Barrel ageing of vat-stored wine 1996
7 2 p. 67-
1 p.
artikel
3 Beverages: Technology, chemistry and microbiology Scott, Andrew
1996
7 2 p. 70-71
2 p.
artikel
4 Characterization of emulsion stability 1996
7 2 p. 67-
1 p.
artikel
5 Cheese flavour 1996
7 2 p. 67-
1 p.
artikel
6 Choosing an appropriate bioseparation technique Singh, P.C.
1996
7 2 p. 49-58
10 p.
artikel
7 Continuous beer manufacture 1996
7 2 p. 67-
1 p.
artikel
8 Docosahexaenoic acid: A valuable nutraceutical? Linko, Y.-Y.
1996
7 2 p. 59-63
5 p.
artikel
9 Enzymatic modification of triacylglycerols in fat, especially milk fat 1996
7 2 p. 68-
1 p.
artikel
10 Fatty acid-esterified polytetramethylene ether glycol fat substitutes 1996
7 2 p. 68-
1 p.
artikel
11 Food packaging and preservation Floros, John D.
1996
7 2 p. 69-
1 p.
artikel
12 Guaranine-containing beverages 1996
7 2 p. 67-
1 p.
artikel
13 Interesterified butterfat and cocoa butter substitutes 1996
7 2 p. 68-
1 p.
artikel
14 International Conference on food factors: Chemistry and cancer prevention Ramarathnam, Narasimhan
1996
7 2 p. 64-66
3 p.
artikel
15 Lactobacillus strain with high proteolytic activity for cheese ripening 1996
7 2 p. 67-
1 p.
artikel
16 Linked esterified alkoxylated polyols as reduced-calorie fat substitutes 1996
7 2 p. 68-
1 p.
artikel
17 Low-calorie, non-cariogenic hydrogenated fructooligosaccharide sweetener 1996
7 2 p. 68-
1 p.
artikel
18 Low-calorie polyglycerol oil substitute 1996
7 2 p. 68-
1 p.
artikel
19 Powdered oil-in-water emulsion 1996
7 2 p. 68-
1 p.
artikel
20 Process for bonding formed meat to bone 1996
7 2 p. 68-
1 p.
artikel
21 Recent applications of debranning of wheat before milling Dexter, J.E.
1996
7 2 p. 35-41
7 p.
artikel
22 Shelf life evaluation of foods Vasavada, Purnendu C.
1996
7 2 p. 69-70
2 p.
artikel
23 Stable green tea extract 1996
7 2 p. 67-
1 p.
artikel
24 Technologies for developing low-fat meat products Colmenero, F.Jimenez
1996
7 2 p. 41-48
8 p.
artikel
25 Time-temperature indicator 1996
7 2 p. 67-68
2 p.
artikel
                             25 gevonden resultaten
 
 Koninklijke Bibliotheek - Nationale Bibliotheek van Nederland