Digitale Bibliotheek
Sluiten Bladeren door artikelen uit een tijdschrift
     Tijdschrift beschrijving
       Alle jaargangen van het bijbehorende tijdschrift
         Alle afleveringen van het bijbehorende jaargang
                                       Alle artikelen van de bijbehorende aflevering
 
                             30 gevonden resultaten
nr titel auteur tijdschrift jaar jaarg. afl. pagina('s) type
1 Acid-stabilized proteins 1995
6 12 p. 419-
1 p.
artikel
2 Air-circulation control of bulk-stored produce ripening 1995
6 12 p. 420-
1 p.
artikel
3 Alcohol/surfactant-prepared oil-in-water microemulsion 1995
6 12 p. 420-
1 p.
artikel
4 Antibacterial lactoperoxidase treatment 1995
6 12 p. 419-
1 p.
artikel
5 Antimicrobial enzymes: Applications and future potential in the food industry Fuglsang, Claus Crone
1995
6 12 p. 390-396
7 p.
artikel
6 Books received 1995
6 12 p. 425-
1 p.
artikel
7 Cold-restructuring by transglutaminase 1995
6 12 p. 420-
1 p.
artikel
8 Competitive pathogen exclusion 1995
6 12 p. 420-
1 p.
artikel
9 Euro food chem VIII: Current status and future trends in analytical food chemistry Branch, Simon
1995
6 12 p. 411-414
4 p.
artikel
10 Fatty acid alkyl esters 1995
6 12 p. 420-
1 p.
artikel
11 Food microbiology Golden, David A.
1995
6 12 p. 423-
1 p.
artikel
12 Foods and packaging materials — Chemical interactions Henshall, J.D.
1995
6 12 p. 424-
1 p.
artikel
13 Fundamental aspects of controlled release in foods Pothakamury, Usha R.
1995
6 12 p. 397-406
10 p.
artikel
14 Handbook of organic food processing and production Swanson, Barry G.
1995
6 12 p. 421-422
2 p.
artikel
15 Heat-stable protein-based fat substitute 1995
6 12 p. 420-
1 p.
artikel
16 Improved cereal grain puffing 1995
6 12 p. 419-
1 p.
artikel
17 Intestinal immunity and food allergy (Nestlé Nutrition Workshop Series, Vol. 34) Altman, Daryl R.
1995
6 12 p. 424-425
2 p.
artikel
18 Linked esterified alkoxylated polyols 1995
6 12 p. 420-
1 p.
artikel
19 Low-fat cheese 1995
6 12 p. 420-
1 p.
artikel
20 2nd International Food Data Base Conference: Food composition research—The broader context Finglas, Paul M.
1995
6 12 p. 414-418
5 p.
artikel
21 Odour sensor system 1995
6 12 p. 419-
1 p.
artikel
22 On-line milk analysis by NIR 1995
6 12 p. 419-
1 p.
artikel
23 Opening-date indicator for packages 1995
6 12 p. 419-
1 p.
artikel
24 Plastic sticks for ice confections 1995
6 12 p. 419-
1 p.
artikel
25 Quality and accessibility of food-related data Emmett, Suzanne
1995
6 12 p. 421-
1 p.
artikel
26 Reduced-fat, reduced-calorie chocolate 1995
6 12 p. 419-
1 p.
artikel
27 Salmonella enteritidis: Virulence factors and invasive infection in poultry Cox, Julian M.
1995
6 12 p. 407-410
4 p.
artikel
28 Sulfur compounds in foods (ACS Symposium Series 564) Marion, Jean-Paul
1995
6 12 p. 422-423
2 p.
artikel
29 Unravelling senescence: New opportunities for delaying the inevitable in harvested fruit and vegetables King, Graeme A.
1995
6 12 p. 385-389
5 p.
artikel
30 Valved closure for dispensing sparkling wines 1995
6 12 p. 419-420
2 p.
artikel
                             30 gevonden resultaten
 
 Koninklijke Bibliotheek - Nationale Bibliotheek van Nederland