Digitale Bibliotheek
Sluiten Bladeren door artikelen uit een tijdschrift
     Tijdschrift beschrijving
       Alle jaargangen van het bijbehorende tijdschrift
         Alle afleveringen van het bijbehorende jaargang
                                       Alle artikelen van de bijbehorende aflevering
 
                             11 gevonden resultaten
nr titel auteur tijdschrift jaar jaarg. afl. pagina('s) type
1 Additive manufacturing for the food industry Lipton, Jeffrey I.
2015
43 1 p. 114-123
10 p.
artikel
2 Advances and challenges for the use of engineered nanoparticles in food contact materials Hannon, Joseph C.
2015
43 1 p. 43-62
20 p.
artikel
3 A paradigm shift in safe seafood production: From contaminant detection to fish monitoring – Application of biological warning systems to aquaculture Eguiraun, Harkaitz
2015
43 1 p. 104-113
10 p.
artikel
4 Calendar 2015
43 1 p. I-
1 p.
artikel
5 Cereal grain fructans: Structure, variability and potential health effects Verspreet, Joran
2015
43 1 p. 32-42
11 p.
artikel
6 Computational techniques used in heat transfer studies on canned liquid-particulate mixtures Singh, Anika
2015
43 1 p. 83-103
21 p.
artikel
7 Densely packed matrices as rate determining features in starch hydrolysis Zhang, Bin
2015
43 1 p. 18-31
14 p.
artikel
8 Editorial Board and Contents 2015
43 1 p. i-
1 p.
artikel
9 Impact of ultrasound on structure, physicochemical properties, modifications, and applications of starch Zhu, Fan
2015
43 1 p. 1-17
17 p.
artikel
10 Innovations in attractive and sustainable food for health: Outcomes from the EFFoST Annual Meeting 2014, Uppsala, Sweden Gormley, Ronan
2015
43 1 p. 124-128
5 p.
artikel
11 Recent developments of green analytical techniques in analysis of tea's quality and nutrition Chen, Quansheng
2015
43 1 p. 63-82
20 p.
artikel
                             11 gevonden resultaten
 
 Koninklijke Bibliotheek - Nationale Bibliotheek van Nederland