Digitale Bibliotheek
Sluiten Bladeren door artikelen uit een tijdschrift
     Tijdschrift beschrijving
       Alle jaargangen van het bijbehorende tijdschrift
         Alle afleveringen van het bijbehorende jaargang
                                       Alle artikelen van de bijbehorende aflevering
 
                             10 gevonden resultaten
nr titel auteur tijdschrift jaar jaarg. afl. pagina('s) type
1 Calendar 2014
40 2 p. 242-
1 p.
artikel
2 Consumer attitudes towards nanotechnologies applied to food production Frewer, L.J.
2014
40 2 p. 211-225
15 p.
artikel
3 Developments in nanoparticles for use in biosensors to assess food safety and quality Warriner, Keith
2014
40 2 p. 183-199
17 p.
artikel
4 Editorial Board and Contents 2014
40 2 p. i-
1 p.
artikel
5 Implications of nanotechnology for the agri-food industry: Opportunities, benefits and risks Handford, Caroline E.
2014
40 2 p. 226-241
16 p.
artikel
6 Nanotechnology development in food packaging: A review Mihindukulasuriya, S.D.F.
2014
40 2 p. 149-167
19 p.
artikel
7 Nanotechnology for increased micronutrient bioavailability Joye, Iris J.
2014
40 2 p. 168-182
15 p.
artikel
8 Nanotechnology in foods: Science behind and future perspectives Finglas, Paul M.
2014
40 2 p. 125-126
2 p.
artikel
9 Scientific basis of nanotechnology, implications for the food sector and future trends Rossi, M.
2014
40 2 p. 127-148
22 p.
artikel
10 State of the safety assessment and current use of nanomaterials in food and food production Bouwmeester, Hans
2014
40 2 p. 200-210
11 p.
artikel
                             10 gevonden resultaten
 
 Koninklijke Bibliotheek - Nationale Bibliotheek van Nederland