Digitale Bibliotheek
Sluiten Bladeren door artikelen uit een tijdschrift
     Tijdschrift beschrijving
       Alle jaargangen van het bijbehorende tijdschrift
         Alle afleveringen van het bijbehorende jaargang
                                       Alle artikelen van de bijbehorende aflevering
 
                             15 gevonden resultaten
nr titel auteur tijdschrift jaar jaarg. afl. pagina('s) type
1 Conference calendar 1993
4 8 p. III-IV
nvt p.
artikel
2 Contents digest 1993
4 8 p. 236-
1 p.
artikel
3 Dairy rheology: A concise guide Steffe, James F.
1993
4 8 p. 264-
1 p.
artikel
4 Food safety Lewis, Mike
1993
4 8 p. 265-266
2 p.
artikel
5 Fungal starter cultures for fermented foods: molecular aspects Geisen, Rolf
1993
4 8 p. 251-256
6 p.
artikel
6 Fuzzy logic and neural network applications in food science and technology Eerikäinen, T.
1993
4 8 p. 237-242
6 p.
artikel
7 Immunoassay: A survey of patents, patent applications and other literature 1980–1991 Smith, C.J.
1993
4 8 p. 267-268
2 p.
artikel
8 Lipid encapsulation technology - techniques and applications to food Matsuno, Ryuichi
1993
4 8 p. 256-261
6 p.
artikel
9 Modern methods in food mycology Wicklow, D.T.
1993
4 8 p. 264-265
2 p.
artikel
10 Natural and synthetic sweet substances van der Heijden, A.
1993
4 8 p. 268-
1 p.
artikel
11 New patents 1993
4 8 p. 262-263
2 p.
artikel
12 Novel techniques for characterizing the flow of solids and liquids Tucker, G.S.
1993
4 8 p. 243-246
4 p.
artikel
13 Sensory and preference aspects of umami Fuke, Shinya
1993
4 8 p. 246-251
6 p.
artikel
14 Technology of meat and meat products Sebranek, Joseph G.
1993
4 8 p. 267-
1 p.
artikel
15 The lactic acid bacteria in health and disease Pool-Zobel, Beatrice L.
1993
4 8 p. 266-
1 p.
artikel
                             15 gevonden resultaten
 
 Koninklijke Bibliotheek - Nationale Bibliotheek van Nederland