Digitale Bibliotheek
Sluiten Bladeren door artikelen uit een tijdschrift
     Tijdschrift beschrijving
       Alle jaargangen van het bijbehorende tijdschrift
         Alle afleveringen van het bijbehorende jaargang
                                       Alle artikelen van de bijbehorende aflevering
 
                             9 gevonden resultaten
nr titel auteur tijdschrift jaar jaarg. afl. pagina('s) type
1 Calendar 2014
37 1 p. I-
1 p.
artikel
2 Complex interfaces in food: Structure and mechanical properties Sagis, Leonard M.C.
2014
37 1 p. 59-71
13 p.
artikel
3 Contents Digest 2014
37 1 p. 1-4
4 p.
artikel
4 Editorial Board and Contents 2014
37 1 p. i-
1 p.
artikel
5 Melatonin from different fruit sources, functional roles, and analytical methods Feng, Xiaoyuan
2014
37 1 p. 21-31
11 p.
artikel
6 Milk proteins as encapsulation devices and delivery vehicles: Applications and trends Tavares, Guilherme M.
2014
37 1 p. 5-20
16 p.
artikel
7 New trends in technology and identity of traditional dairy and fermented meat production processes: Preservation of typicality and hygiene Settanni, Luca
2014
37 1 p. 51-58
8 p.
artikel
8 Protein nanostructures in food – Should we be worried? Raynes, Jared K.
2014
37 1 p. 42-50
9 p.
artikel
9 Role of processing on bioaccessibility of minerals: Influence of localization of minerals and anti-nutritional factors in the plant Raes, Katleen
2014
37 1 p. 32-41
10 p.
artikel
                             9 gevonden resultaten
 
 Koninklijke Bibliotheek - Nationale Bibliotheek van Nederland