Digitale Bibliotheek
Sluiten Bladeren door artikelen uit een tijdschrift
     Tijdschrift beschrijving
       Alle jaargangen van het bijbehorende tijdschrift
         Alle afleveringen van het bijbehorende jaargang
                                       Alle artikelen van de bijbehorende aflevering
 
                             10 gevonden resultaten
nr titel auteur tijdschrift jaar jaarg. afl. pagina('s) type
1 Applications of non-destructive spectroscopic techniques for fish quality and safety evaluation and inspection Cheng, Jun-Hu
2013
34 1 p. 18-31
14 p.
artikel
2 Bioinformatics: Current perspectives and future directions for food and nutritional research facilitated by a Food-Wiki database Holton, Thérèse A.
2013
34 1 p. 5-17
13 p.
artikel
3 Calendar 2013
34 1 p. I-
1 p.
artikel
4 Contents Digest 2013
34 1 p. 1-4
4 p.
artikel
5 Editorial Board/Aims and Scope 2013
34 1 p. i-
1 p.
artikel
6 Effect of oral processing behaviour on food intake and satiety Hogenkamp, P.S.
2013
34 1 p. 67-75
9 p.
artikel
7 Interactions between gut microbiota, food and the obese host Requena, Teresa
2013
34 1 p. 44-53
10 p.
artikel
8 Nanotechnology applied to European food production – A review of ethical and regulatory issues Coles, D.
2013
34 1 p. 32-43
12 p.
artikel
9 New food safety concerns associated with gut microbiota Xu, Xiaofei
2013
34 1 p. 62-66
5 p.
artikel
10 Novel disinfectants for fresh produce Joshi, Kompal
2013
34 1 p. 54-61
8 p.
artikel
                             10 gevonden resultaten
 
 Koninklijke Bibliotheek - Nationale Bibliotheek van Nederland