Digitale Bibliotheek
Sluiten
Bladeren door artikelen uit een tijdschrift
Zoeken naar
Tijdschrift
Artikel
ISSN
NBN artikel
NBN tijdschrift
DARE/NARCIS document
met titel:
A
B
C
D
E
F
G
H
I
J
K
L
M
N
O
P
Q
R
S
T
U
V
W
X
Y
Z
Tijdschrift beschrijving
Alle jaargangen van het bijbehorende tijdschrift
Alle afleveringen van het bijbehorende jaargang
Alle artikelen van de bijbehorende aflevering
12 gevonden resultaten
nr
titel
auteur
tijdschrift
jaar
jaarg.
afl.
pagina('s)
type
1
A research approach for quality based design of healthy foods: Dried broccoli as a case study
Oliviero, T.
2013
30
2
p. 178-184
7 p.
artikel
2
Calendar
2013
30
2
p. I-
1 p.
artikel
3
Cardioprotective activity of polysaccharides derived from marine algae: An overview
Mayakrishnan, Vijayakumar
2013
30
2
p. 98-104
7 p.
artikel
4
Contents Digest
2013
30
2
p. 93-97
5 p.
artikel
5
Editorial Board/Aims and Scope
2013
30
2
p. i-ii
nvt p.
artikel
6
Is category ‘A’ status assigned to soy protein and coronary heart disease risk reduction health claim by the United States Food and Drug Administration still justifiable?
Girgih, A.T.
2013
30
2
p. 121-132
12 p.
artikel
7
Mechanism of discoloration in processed garlic and onion
Zang, Jiachen
2013
30
2
p. 162-173
12 p.
artikel
8
Pectic oligosaccharides: Manufacture and functional properties
Gullón, B.
2013
30
2
p. 153-161
9 p.
artikel
9
Potential application of machine vision to honey characterization
Shafiee, Sahameh
2013
30
2
p. 174-177
4 p.
artikel
10
Public perceptions of agri-food applications of genetic modification – A systematic review and meta-analysis
Frewer, Lynn J.
2013
30
2
p. 142-152
11 p.
artikel
11
Radiation processing of food proteins – A review on the recent developments
Kuan, Yau-Hoong
2013
30
2
p. 105-120
16 p.
artikel
12
Stability of falcarinol type polyacetylenes during processing of Apiaceae vegetables
Rawson, Ashish
2013
30
2
p. 133-141
9 p.
artikel
12 gevonden resultaten
Koninklijke Bibliotheek -
Nationale Bibliotheek van Nederland