Digitale Bibliotheek
Sluiten Bladeren door artikelen uit een tijdschrift
     Tijdschrift beschrijving
       Alle jaargangen van het bijbehorende tijdschrift
         Alle afleveringen van het bijbehorende jaargang
                                       Alle artikelen van de bijbehorende aflevering
 
                             12 gevonden resultaten
nr titel auteur tijdschrift jaar jaarg. afl. pagina('s) type
1 A research approach for quality based design of healthy foods: Dried broccoli as a case study Oliviero, T.
2013
30 2 p. 178-184
7 p.
artikel
2 Calendar 2013
30 2 p. I-
1 p.
artikel
3 Cardioprotective activity of polysaccharides derived from marine algae: An overview Mayakrishnan, Vijayakumar
2013
30 2 p. 98-104
7 p.
artikel
4 Contents Digest 2013
30 2 p. 93-97
5 p.
artikel
5 Editorial Board/Aims and Scope 2013
30 2 p. i-ii
nvt p.
artikel
6 Is category ‘A’ status assigned to soy protein and coronary heart disease risk reduction health claim by the United States Food and Drug Administration still justifiable? Girgih, A.T.
2013
30 2 p. 121-132
12 p.
artikel
7 Mechanism of discoloration in processed garlic and onion Zang, Jiachen
2013
30 2 p. 162-173
12 p.
artikel
8 Pectic oligosaccharides: Manufacture and functional properties Gullón, B.
2013
30 2 p. 153-161
9 p.
artikel
9 Potential application of machine vision to honey characterization Shafiee, Sahameh
2013
30 2 p. 174-177
4 p.
artikel
10 Public perceptions of agri-food applications of genetic modification – A systematic review and meta-analysis Frewer, Lynn J.
2013
30 2 p. 142-152
11 p.
artikel
11 Radiation processing of food proteins – A review on the recent developments Kuan, Yau-Hoong
2013
30 2 p. 105-120
16 p.
artikel
12 Stability of falcarinol type polyacetylenes during processing of Apiaceae vegetables Rawson, Ashish
2013
30 2 p. 133-141
9 p.
artikel
                             12 gevonden resultaten
 
 Koninklijke Bibliotheek - Nationale Bibliotheek van Nederland