Digitale Bibliotheek
Sluiten Bladeren door artikelen uit een tijdschrift
     Tijdschrift beschrijving
       Alle jaargangen van het bijbehorende tijdschrift
         Alle afleveringen van het bijbehorende jaargang
                                       Alle artikelen van de bijbehorende aflevering
 
                             10 gevonden resultaten
nr titel auteur tijdschrift jaar jaarg. afl. pagina('s) type
1 Antimicrobial nanostructures in food packaging de Azeredo, Henriette M.C.
2013
30 1 p. 56-69
14 p.
artikel
2 Calendar 2013
30 1 p. I-
1 p.
artikel
3 Contents Digest 2013
30 1 p. 1-5
5 p.
artikel
4 Editorial Board/Aims and Scope 2013
30 1 p. i-
1 p.
artikel
5 Functional food product development – Opportunities and challenges for food manufacturers Khan, Rao Sanaullah
2013
30 1 p. 27-37
11 p.
artikel
6 Ingredient functionality in batter type cake making Wilderjans, Edith
2013
30 1 p. 6-15
10 p.
artikel
7 Lactic acid properties, applications and production: A review Castillo Martinez, Fabio Andres
2013
30 1 p. 70-83
14 p.
artikel
8 Models of adoption of open innovation within the food industry Bigliardi, Barbara
2013
30 1 p. 16-26
11 p.
artikel
9 Technological aspects and analytical determination of biogenic amines in cheese Loizzo, Monica Rosa
2013
30 1 p. 38-55
18 p.
artikel
10 The use of social media in food risk and benefit communication Rutsaert, Pieter
2013
30 1 p. 84-91
8 p.
artikel
                             10 gevonden resultaten
 
 Koninklijke Bibliotheek - Nationale Bibliotheek van Nederland