Digitale Bibliotheek
Sluiten Bladeren door artikelen uit een tijdschrift
     Tijdschrift beschrijving
       Alle jaargangen van het bijbehorende tijdschrift
         Alle afleveringen van het bijbehorende jaargang
                                       Alle artikelen van de bijbehorende aflevering
 
                             11 gevonden resultaten
nr titel auteur tijdschrift jaar jaarg. afl. pagina('s) type
1 Calendar 2013
29 2 p. I-
1 p.
artikel
2 Contents Digest 2013
29 2 p. 83-86
4 p.
artikel
3 Editorial Board/Aims and Scope 2013
29 2 p. i-
1 p.
artikel
4 Estimating the needed amount of desiccant, water or moistener to adjust the equilibrium water activity of dry powder mixtures Redman-Furey, Nancy
2013
29 2 p. 135-141
7 p.
artikel
5 Experimental investigation and modelling in the food cold chain: Thermal and quality evolution Laguerre, O.
2013
29 2 p. 87-97
11 p.
artikel
6 Food safety challenges associated with traditional foods in Arabic speaking countries of the Middle East Tajkarimi, Mehrdad
2013
29 2 p. 116-123
8 p.
artikel
7 How to define traceability Olsen, Petter
2013
29 2 p. 142-150
9 p.
artikel
8 Pulsed electric fields processing effects on quality and health-related constituents of plant-based foods Odriozola-Serrano, Isabel
2013
29 2 p. 98-107
10 p.
artikel
9 The increasing use of barley and barley by-products in the production of healthier baked goods Sullivan, Paul
2013
29 2 p. 124-134
11 p.
artikel
10 The possibility of using tasting as a presentation method for sensory stimuli in conjoint analysis De Pelsmaeker, Sara
2013
29 2 p. 108-115
8 p.
artikel
11 The use of data mining techniques to discover knowledge from animal and food data: Examples related to the cattle industry Garcia, Ana Belen
2013
29 2 p. 151-157
7 p.
artikel
                             11 gevonden resultaten
 
 Koninklijke Bibliotheek - Nationale Bibliotheek van Nederland