Digitale Bibliotheek
Sluiten
Bladeren door artikelen uit een tijdschrift
Zoeken naar
Tijdschrift
Artikel
ISSN
NBN artikel
NBN tijdschrift
DARE/NARCIS document
met titel:
A
B
C
D
E
F
G
H
I
J
K
L
M
N
O
P
Q
R
S
T
U
V
W
X
Y
Z
Tijdschrift beschrijving
Alle jaargangen van het bijbehorende tijdschrift
Alle afleveringen van het bijbehorende jaargang
Alle artikelen van de bijbehorende aflevering
11 gevonden resultaten
nr
titel
auteur
tijdschrift
jaar
jaarg.
afl.
pagina('s)
type
1
Calendar
2013
29
2
p. I-
1 p.
artikel
2
Contents Digest
2013
29
2
p. 83-86
4 p.
artikel
3
Editorial Board/Aims and Scope
2013
29
2
p. i-
1 p.
artikel
4
Estimating the needed amount of desiccant, water or moistener to adjust the equilibrium water activity of dry powder mixtures
Redman-Furey, Nancy
2013
29
2
p. 135-141
7 p.
artikel
5
Experimental investigation and modelling in the food cold chain: Thermal and quality evolution
Laguerre, O.
2013
29
2
p. 87-97
11 p.
artikel
6
Food safety challenges associated with traditional foods in Arabic speaking countries of the Middle East
Tajkarimi, Mehrdad
2013
29
2
p. 116-123
8 p.
artikel
7
How to define traceability
Olsen, Petter
2013
29
2
p. 142-150
9 p.
artikel
8
Pulsed electric fields processing effects on quality and health-related constituents of plant-based foods
Odriozola-Serrano, Isabel
2013
29
2
p. 98-107
10 p.
artikel
9
The increasing use of barley and barley by-products in the production of healthier baked goods
Sullivan, Paul
2013
29
2
p. 124-134
11 p.
artikel
10
The possibility of using tasting as a presentation method for sensory stimuli in conjoint analysis
De Pelsmaeker, Sara
2013
29
2
p. 108-115
8 p.
artikel
11
The use of data mining techniques to discover knowledge from animal and food data: Examples related to the cattle industry
Garcia, Ana Belen
2013
29
2
p. 151-157
7 p.
artikel
11 gevonden resultaten
Koninklijke Bibliotheek -
Nationale Bibliotheek van Nederland