Digitale Bibliotheek
Sluiten Bladeren door artikelen uit een tijdschrift
     Tijdschrift beschrijving
       Alle jaargangen van het bijbehorende tijdschrift
         Alle afleveringen van het bijbehorende jaargang
                                       Alle artikelen van de bijbehorende aflevering
 
                             11 gevonden resultaten
nr titel auteur tijdschrift jaar jaarg. afl. pagina('s) type
1 Beneficial effects and oxidative stability of omega-3 long-chain polyunsaturated fatty acids Arab-Tehrany, Elmira
2012
25 1 p. 24-33
10 p.
artikel
2 Calendar 2012
25 1 p. I-
1 p.
artikel
3 Contents Digest 2012
25 1 p. 1-3
3 p.
artikel
4 Editorial Board/Aims and Scope 2012
25 1 p. i-
1 p.
artikel
5 2011 EFFoST Annual Meeting, Berlin Gormley, Ronan
2012
25 1 p. 54-55
2 p.
artikel
6 Innovative traditions in swiftly transforming foodscapes: An exploratory essay Geyzen, Anneke
2012
25 1 p. 47-52
6 p.
artikel
7 Malaxation: Influence on virgin olive oil quality. Past, present and future – An overview Clodoveo, Maria Lisa
2012
25 1 p. 13-23
11 p.
artikel
8 Marine Polysaccharides – Food Applications Morris, V.J.
2012
25 1 p. 53-
1 p.
artikel
9 Meta-analysis for quantitative microbiological risk assessments and benchmarking data den Besten, Heidy M.W.
2012
25 1 p. 34-39
6 p.
artikel
10 Rheology and tribology: Two distinctive regimes of food texture sensation Chen, Jianshe
2012
25 1 p. 4-12
9 p.
artikel
11 Terahertz time domain spectroscopy and imaging: Emerging techniques for food process monitoring and quality control Gowen, A.A.
2012
25 1 p. 40-46
7 p.
artikel
                             11 gevonden resultaten
 
 Koninklijke Bibliotheek - Nationale Bibliotheek van Nederland