Digitale Bibliotheek
Sluiten Bladeren door artikelen uit een tijdschrift
     Tijdschrift beschrijving
       Alle jaargangen van het bijbehorende tijdschrift
         Alle afleveringen van het bijbehorende jaargang
                                       Alle artikelen van de bijbehorende aflevering
 
                             9 gevonden resultaten
nr titel auteur tijdschrift jaar jaarg. afl. pagina('s) type
1 Application of spray drying for preservation of lactic acid starter cultures: a review Peighambardoust, S.H.
2011
22 5 p. 215-224
10 p.
artikel
2 Arcobacter – An emerging threat to animals and animal origin food products? Shah, A.H.
2011
22 5 p. 225-236
12 p.
artikel
3 Calendar 2011
22 5 p. I-
1 p.
artikel
4 Contents Digest 2011
22 5 p. 199-200
2 p.
artikel
5 Editorial Board/Aims and Scope 2011
22 5 p. i-
1 p.
artikel
6 EFSA 15th scientific colloquium: Emerging risks in food - from identification to communication Altieri, Andrea
2011
22 5 p. 249-252
4 p.
artikel
7 Electronic and bioelectronic tongues, two promising analytical tools for the quality evaluation of non alcoholic beer Ghasemi-Varnamkhasti, M.
2011
22 5 p. 245-248
4 p.
artikel
8 Heat resistant chocolate Stortz, Terri A.
2011
22 5 p. 201-214
14 p.
artikel
9 The use of food genomics to ensure the traceability of olive oil Agrimonti, Caterina
2011
22 5 p. 237-244
8 p.
artikel
                             9 gevonden resultaten
 
 Koninklijke Bibliotheek - Nationale Bibliotheek van Nederland