Digitale Bibliotheek
Sluiten Bladeren door artikelen uit een tijdschrift
     Tijdschrift beschrijving
       Alle jaargangen van het bijbehorende tijdschrift
         Alle afleveringen van het bijbehorende jaargang
                                       Alle artikelen van de bijbehorende aflevering
 
                             7 gevonden resultaten
nr titel auteur tijdschrift jaar jaarg. afl. pagina('s) type
1 Calendar 2010
21 6 p. I-
1 p.
artikel
2 Contents Digest 2010
21 6 p. 269-271
3 p.
artikel
3 Food applications of liposome-encapsulated antimicrobial peptides da Silva Malheiros, Patrícia
2010
21 6 p. 284-292
9 p.
artikel
4 Immunochemical and DNA-based methods in food allergen analysis and quality assurance perspectives Monaci, Linda
2010
21 6 p. 272-283
12 p.
artikel
5 Microbiological approaches to lowering ethanol concentration in wine Kutyna, Dariusz R.
2010
21 6 p. 293-302
10 p.
artikel
6 Recent advances in gluten-free baking and the current status of oats Hüttner, E.K.
2010
21 6 p. 303-312
10 p.
artikel
7 Reference method for analyzing material flow, information flow and information loss in food supply chains Olsen, Petter
2010
21 6 p. 313-320
8 p.
artikel
                             7 gevonden resultaten
 
 Koninklijke Bibliotheek - Nationale Bibliotheek van Nederland