Digitale Bibliotheek
Sluiten Bladeren door artikelen uit een tijdschrift
     Tijdschrift beschrijving
       Alle jaargangen van het bijbehorende tijdschrift
         Alle afleveringen van het bijbehorende jaargang
                                       Alle artikelen van de bijbehorende aflevering
 
                             11 gevonden resultaten
nr titel auteur tijdschrift jaar jaarg. afl. pagina('s) type
1 Announcement 2009
20 6-7 p. II-
1 p.
artikel
2 A prototype cleaning map: A classification of industrial cleaning processes Fryer, P.J.
2009
20 6-7 p. 255-262
8 p.
artikel
3 Calendar 2009
20 6-7 p. I-
1 p.
artikel
4 Chemical and biochemical features involved in sparkling wine production: from a traditional to an improved winemaking technology Pozo-Bayón, María Ángeles
2009
20 6-7 p. 289-299
11 p.
artikel
5 Contents Digest 2009
20 6-7 p. 233-236
4 p.
artikel
6 Controlling satiety: how environmental factors influence food intake Smith, Janna M.
2009
20 6-7 p. 271-277
7 p.
artikel
7 Direct measurement of the total antioxidant capacity of foods: the ‘QUENCHER’ approach Gökmen, Vural
2009
20 6-7 p. 278-288
11 p.
artikel
8 Innovative strategies for engineering mannitol production Ghoreishi, S.M.
2009
20 6-7 p. 263-270
8 p.
artikel
9 Patent-based review on industrial approaches for the microencapsulation of oils rich in polyunsaturated fatty acids Drusch, Stephan
2009
20 6-7 p. 237-244
8 p.
artikel
10 Systematic assessment of core assurance activities in a company specific food safety management system Luning, P.A.
2009
20 6-7 p. 300-312
13 p.
artikel
11 What is the hysteria with Listeria? Warriner, Keith
2009
20 6-7 p. 245-254
10 p.
artikel
                             11 gevonden resultaten
 
 Koninklijke Bibliotheek - Nationale Bibliotheek van Nederland