Digitale Bibliotheek
Sluiten Bladeren door artikelen uit een tijdschrift
     Tijdschrift beschrijving
       Alle jaargangen van het bijbehorende tijdschrift
         Alle afleveringen van het bijbehorende jaargang
                                       Alle artikelen van de bijbehorende aflevering
 
                             17 gevonden resultaten
nr titel auteur tijdschrift jaar jaarg. afl. pagina('s) type
1 Calendar 2009
20 11-12 p. I-
1 p.
artikel
2 Characterization of food emulsions by PFG NMR Voda, M.A.
2009
20 11-12 p. 533-543
11 p.
artikel
3 Chemical and functional properties of food components Beta, Trust
2009
20 11-12 p. 595-
1 p.
artikel
4 Chemistry of spices Saxena, Praveen K.
2009
20 11-12 p. 596-
1 p.
artikel
5 Contents Digest 2009
20 11-12 p. 491-494
4 p.
artikel
6 Effects of pulsed electric fields on bioactive compounds in foods: a review Soliva-Fortuny, Robert
2009
20 11-12 p. 544-556
13 p.
artikel
7 Food biodeterioration and preservation Saldaña, Marleny D.A.
2009
20 11-12 p. 596-597
2 p.
artikel
8 Grain-associated xylanases: occurrence, variability, and implications for cereal processing Dornez, Emmie
2009
20 11-12 p. 495-510
16 p.
artikel
9 Math concepts for food engineering – Second edition Mercer, Donald G.
2009
20 11-12 p. 597-598
2 p.
artikel
10 Metabolomic analysis in food science: a review Cevallos-Cevallos, Juan M.
2009
20 11-12 p. 557-566
10 p.
artikel
11 Mushroom as a potential source of prebiotics: a review Aida, F.M.N.A.
2009
20 11-12 p. 567-575
9 p.
artikel
12 Neutron scattering: a natural tool for food science and technology research Lopez-Rubio, Amparo
2009
20 11-12 p. 576-586
11 p.
artikel
13 Nutritional importance and effect of processing on tocols in cereals Tiwari, U.
2009
20 11-12 p. 511-520
10 p.
artikel
14 Structuring of pasta components during processing: impact on starch and protein digestibility and allergenicity Petitot, Maud
2009
20 11-12 p. 521-532
12 p.
artikel
15 The EFSA Scientific Panel on Biological Hazards first mandate: May 2003–may 2006. Insight into scientific advice on food hygiene and microbiology Tsigarida, Eirini
2009
20 11-12 p. 587-594
8 p.
artikel
16 Vitamin Analysis for the Health and Food Sciences (Second Edition) Wagner, Dennis
2009
20 11-12 p. 598-599
2 p.
artikel
17 Whey processing, functionality and health benefits Corredig, M.
2009
20 11-12 p. 599-
1 p.
artikel
                             17 gevonden resultaten
 
 Koninklijke Bibliotheek - Nationale Bibliotheek van Nederland