Digitale Bibliotheek
Sluiten Bladeren door artikelen uit een tijdschrift
     Tijdschrift beschrijving
       Alle jaargangen van het bijbehorende tijdschrift
         Alle afleveringen van het bijbehorende jaargang
                                       Alle artikelen van de bijbehorende aflevering
 
                             10 gevonden resultaten
nr titel auteur tijdschrift jaar jaarg. afl. pagina('s) type
1 Accelerating New Food Product Design and Development Marcone, Massimo
2009
20 1 p. 46-
1 p.
artikel
2 Advanced Dairy Science and Technology Goff, H. Douglas
2009
20 1 p. 45-
1 p.
artikel
3 A food quality management research methodology integrating technological and managerial theories Luning, Pieternel A.
2009
20 1 p. 35-44
10 p.
artikel
4 Calendar 2009
20 1 p. 48-
1 p.
artikel
5 Chlorine dioxide for minimally processed produce preservation: a review Gómez-López, Vicente M.
2009
20 1 p. 17-26
10 p.
artikel
6 Contents Digest 2009
20 1 p. 1-2
2 p.
artikel
7 Fish gelatin: a renewable material for developing active biodegradable films Gómez-Guillén, M.C.
2009
20 1 p. 3-16
14 p.
artikel
8 Food, Diet and Obesity Ma, David W.L.
2009
20 1 p. 45-
1 p.
artikel
9 Modifying Flavour in Food Martini, Silvana
2009
20 1 p. 46-47
2 p.
artikel
10 Thermal behaviour of bovine β-lactoglobulin at temperatures up to 150°C. a review de Wit, J.N.
2009
20 1 p. 27-34
8 p.
artikel
                             10 gevonden resultaten
 
 Koninklijke Bibliotheek - Nationale Bibliotheek van Nederland