Digitale Bibliotheek
Sluiten Bladeren door artikelen uit een tijdschrift
     Tijdschrift beschrijving
       Alle jaargangen van het bijbehorende tijdschrift
         Alle afleveringen van het bijbehorende jaargang
                                       Alle artikelen van de bijbehorende aflevering
 
                             11 gevonden resultaten
nr titel auteur tijdschrift jaar jaarg. afl. pagina('s) type
1 Antioxidant strategies for preventing oxidative flavour deterioration of foods enriched with n-3 polyunsaturated lipids: a comparative evaluation Jacobsen, Charlotte
2008
19 2 p. 76-93
18 p.
artikel
2 Biosafety assessment of probiotics used for human consumption: recommendations from the EU-PROSAFE project Vankerckhoven, Vanessa
2008
19 2 p. 102-114
13 p.
artikel
3 Calendar 2008
19 2 p. 119-
1 p.
artikel
4 Contents Digest 2008
19 2 p. 56-58
3 p.
artikel
5 Contents / Editorial Board 2008
19 2 p. 55-
1 p.
artikel
6 Food emulsions studied by DWS: recent advances Corredig, Milena
2008
19 2 p. 67-75
9 p.
artikel
7 Modelling fruit (micro)structures, why and how? Mebatsion, H.K.
2008
19 2 p. 59-66
8 p.
artikel
8 [No title] Zhou, Ting
2008
19 2 p. 116-117
2 p.
artikel
9 [No title] Lim, Loong-Tak
2008
19 2 p. 117-118
2 p.
artikel
10 [No title] Scanlon, Martin
2008
19 2 p. 115-116
2 p.
artikel
11 Technological issues associated with iodine fortification of foods Winger, Ray J.
2008
19 2 p. 94-101
8 p.
artikel
                             11 gevonden resultaten
 
 Koninklijke Bibliotheek - Nationale Bibliotheek van Nederland