Digitale Bibliotheek
Sluiten Bladeren door artikelen uit een tijdschrift
     Tijdschrift beschrijving
       Alle jaargangen van het bijbehorende tijdschrift
         Alle afleveringen van het bijbehorende jaargang
                                       Alle artikelen van de bijbehorende aflevering
 
                             9 gevonden resultaten
nr titel auteur tijdschrift jaar jaarg. afl. pagina('s) type
1 Calendar (17-9) 2006
17 9 p. 520-
1 p.
artikel
2 Contents / Editorial Board 2006
17 9 p. 469-
1 p.
artikel
3 Innovations in traditional foods Fito, Pedro
2006
17 9 p. 470-
1 p.
artikel
4 Methods for rapid detection of chemical and veterinary drug residues in animal foods Toldrá, Fidel
2006
17 9 p. 482-489
8 p.
artikel
5 Minimal processing for healthy traditional foods Allende, Ana
2006
17 9 p. 513-519
7 p.
artikel
6 Quantification of DNA from genetically modified organisms in composite and processed foods Engel, Karl-Heinz
2006
17 9 p. 490-497
8 p.
artikel
7 Risk assessment of chemicals in European traditional foods Larsen, John Chr.
2006
17 9 p. 471-481
11 p.
artikel
8 Sources of natural phenolic antioxidants Dimitrios, Boskou
2006
17 9 p. 505-512
8 p.
artikel
9 Traditional foods: Why and how to sustain them Trichopoulou, A.
2006
17 9 p. 498-504
7 p.
artikel
                             9 gevonden resultaten
 
 Koninklijke Bibliotheek - Nationale Bibliotheek van Nederland