Digitale Bibliotheek
Sluiten Bladeren door artikelen uit een tijdschrift
     Tijdschrift beschrijving
       Alle jaargangen van het bijbehorende tijdschrift
         Alle afleveringen van het bijbehorende jaargang
                                       Alle artikelen van de bijbehorende aflevering
 
                             8 gevonden resultaten
nr titel auteur tijdschrift jaar jaarg. afl. pagina('s) type
1 Application of a frequency distribution model to describe the thermal inactivation of two strains of Bacillus cereus Fernández, A.
1999
10 4-5 p. 158-162
5 p.
artikel
2 Bifidobacterium spp. and Lactobacillus acidophilus: biological, biochemical, technological and therapeutical properties relevant for use as probiotics Gomes, Ana M.P.
1999
10 4-5 p. 139-157
19 p.
artikel
3 Calorific value and cholesterol content of normal and low-fat meat and meat products Chizzolini, R
1999
10 4-5 p. 119-128
10 p.
artikel
4 Current knowledge of the health benefits and disadvantages of wine consumption Tomera , John F.
1999
10 4-5 p. 129-138
10 p.
artikel
5 Fluidized bed coating in food technology Dewettinck, K.
1999
10 4-5 p. 163-168
6 p.
artikel
6 Host–Microflora Interface in Health & Disease* Shortt, Colette
1999
10 4-5 p. 182-185
4 p.
artikel
7 Measurement of carrageenans in food: challenges, progress, and trends in analysis Roberts, Matthew A.
1999
10 4-5 p. 169-181
13 p.
artikel
8 Patent report 1999
10 4-5 p. 186-187
2 p.
artikel
                             8 gevonden resultaten
 
 Koninklijke Bibliotheek - Nationale Bibliotheek van Nederland