Digitale Bibliotheek
Sluiten Bladeren door artikelen uit een tijdschrift
     Tijdschrift beschrijving
       Alle jaargangen van het bijbehorende tijdschrift
         Alle afleveringen van het bijbehorende jaargang
                                       Alle artikelen van de bijbehorende aflevering
 
                             19 gevonden resultaten
nr titel auteur tijdschrift jaar jaarg. afl. pagina('s) type
1 Application of a frequency distribution model to describe the thermal inactivation of two strains of Bacillus cereus Fernández, A.
1999
4-5 p. 158-162
5 p.
artikel
2 Bifidobacterium spp. and Lactobacillus acidophilus: biological, biochemical, technological and therapeutical properties relevant for use as probiotics Gomes, Ana M.P.
1999
4-5 p. 139-157
19 p.
artikel
3 Calorific value and cholesterol content of normal and low-fat meat and meat products Chizzolini, R
1999
4-5 p. 119-128
10 p.
artikel
4 Contents Digest 2000
4-5 p. 134-135
2 p.
artikel
5 Current knowledge of the health benefits and disadvantages of wine consumption Tomera , John F.
1999
4-5 p. 129-138
10 p.
artikel
6 Epidemiology to pharmacy—a bridge too far? Southon, Sue
2000
4-5 p. 169-173
5 p.
artikel
7 Evidence-based food choice: the need for new measures of food effects Monro, John A.
2000
4-5 p. 136-144
9 p.
artikel
8 Fluidized bed coating in food technology Dewettinck, K.
1999
4-5 p. 163-168
6 p.
artikel
9 Genotoxicity of pesticides Bolognesi, Claudia
2000
4-5 p. 182-187
6 p.
artikel
10 Host–Microflora Interface in Health & Disease* Shortt, Colette
1999
4-5 p. 182-185
4 p.
artikel
11 Measurement of carrageenans in food: challenges, progress, and trends in analysis Roberts, Matthew A.
1999
4-5 p. 169-181
13 p.
artikel
12 Non conventional technologies and impact on consumer behavior da Costa, Maria Cristina
2000
4-5 p. 188-193
6 p.
artikel
13 Novel foods and food ingredients: what is the mission of scientists and technologists? Mota, Manuel
2000
4-5 p. 161-168
8 p.
artikel
14 Patent report 2000
4-5 p. 194-195
2 p.
artikel
15 Patent report 1999
4-5 p. 186-187
2 p.
artikel
16 Predictive modelling of health aspects in the food production chain: a case study on glucosinolates in cabbage Dekker, Matthijs
2000
4-5 p. 174-181
8 p.
artikel
17 Preface Jongen, Wim M.F
2000
4-5 p. 134-
1 p.
artikel
18 Tea flavonoids: their functions, utilisation and analysis Wang, Huafu
2000
4-5 p. 152-160
9 p.
artikel
19 The Nutritional Enhancement of Plant Foods in Europe ‘NEODIET’ Lindsay, David G
2000
4-5 p. 145-151
7 p.
artikel
                             19 gevonden resultaten
 
 Koninklijke Bibliotheek - Nationale Bibliotheek van Nederland