Digitale Bibliotheek
Sluiten Bladeren door artikelen uit een tijdschrift
     Tijdschrift beschrijving
       Alle jaargangen van het bijbehorende tijdschrift
         Alle afleveringen van het bijbehorende jaargang
                                       Alle artikelen van de bijbehorende aflevering
 
                             10 gevonden resultaten
nr titel auteur tijdschrift jaar jaarg. afl. pagina('s) type
1 Acceptability of injera with stewed chicken Zegeye, Adamu
1997
8 4 p. 293-295
3 p.
artikel
2 Base size in product testing: A psychophysical viewpoint and analysis Moskowitz, Howard R.
1997
8 4 p. 247-255
9 p.
artikel
3 Consumer attitudes towards different food-processing technologies used in cheese production—The influence of consumer benefit Frewer, L.J.
1997
8 4 p. 271-280
10 p.
artikel
4 Dual-attribute time-intensity sensory evaluation: A new method for temporal measurement of sensory perceptions Duizer, L.M.
1997
8 4 p. 261-269
9 p.
artikel
5 Flavour and texture in sourmilk affected by thickeners and fat content Wendin, Karin
1997
8 4 p. 281-291
11 p.
artikel
6 Predicting intentions and behaviour of Swedish 10–16-year-olds at breakfast Gummeson, Lena
1997
8 4 p. 297-306
10 p.
artikel
7 Progress in Food Analysis 1996 Fenwick, G.R.
1997
8 4 p. 319-
1 p.
artikel
8 Reply to: Base size in product testing: A psychophysical viewpoint and analysis McEwan, Jean A.
1997
8 4 p. 257-258
2 p.
artikel
9 Understanding food choice in adult men: Influence of nutrition knowledge, food beliefs and dietary restraint Tepper, Beverly J.
1997
8 4 p. 307-317
11 p.
artikel
10 What is the meaning of stability in the mean? Cornell, John A.
1997
8 4 p. 259-260
2 p.
artikel
                             10 gevonden resultaten
 
 Koninklijke Bibliotheek - Nationale Bibliotheek van Nederland