Digitale Bibliotheek
Sluiten Bladeren door artikelen uit een tijdschrift
     Tijdschrift beschrijving
       Alle jaargangen van het bijbehorende tijdschrift
         Alle afleveringen van het bijbehorende jaargang
                                       Alle artikelen van de bijbehorende aflevering
 
                             11 gevonden resultaten
nr titel auteur tijdschrift jaar jaarg. afl. pagina('s) type
1 Consumer preference mapping of dry fermented lamb sausages Helgesen, Hilde
1997
8 2 p. 97-109
13 p.
artikel
2 Design and analysis of factorial sensory experiments with carry-over effects Durier, C.
1997
8 2 p. 141-149
9 p.
artikel
3 Different effects of flavour amplification of nutrient dense foods on preference and consumption in young and elderly subjects Griep, M.I.
1997
8 2 p. 151-156
6 p.
artikel
4 Editorial Meiselman, Herbert L.
1997
8 2 p. 83-
1 p.
artikel
5 Incomplete block designs for the minimisation of order and carry-over effects in sensory analysis Ball, Roderick D.
1997
8 2 p. 111-118
8 p.
artikel
6 Item-by-use appropriateness of drinks varying in sweetener and fat content Lähteenmäki, Liisa
1997
8 2 p. 85-90
6 p.
artikel
7 Lack of effect of taste and nutrition claims on sensory and hedonic responses to a fat-free yogurt Kähkönen, Päivi
1997
8 2 p. 125-130
6 p.
artikel
8 Liking and consumption of fat-free and full-fat cheese Vickers, Zata
1997
8 2 p. 91-95
5 p.
artikel
9 List of referees food quality and preference volumes 6 & 7d preference 1997
8 2 p. I-
1 p.
artikel
10 Modelling time-intensity curves using prototype curves Dijksterhuis, Garmt
1997
8 2 p. 131-140
10 p.
artikel
11 Role of attitudes, dietary restraint, and fat avoidance strategies in reported consumption of selected fat-free foods Tuorila, Hely
1997
8 2 p. 119-123
5 p.
artikel
                             11 gevonden resultaten
 
 Koninklijke Bibliotheek - Nationale Bibliotheek van Nederland