Digitale Bibliotheek
Sluiten
Bladeren door artikelen uit een tijdschrift
Zoeken naar
Tijdschrift
Artikel
ISSN
NBN artikel
NBN tijdschrift
DARE/NARCIS document
met titel:
A
B
C
D
E
F
G
H
I
J
K
L
M
N
O
P
Q
R
S
T
U
V
W
X
Y
Z
Tijdschrift beschrijving
Alle jaargangen van het bijbehorende tijdschrift
Alle afleveringen van het bijbehorende jaargang
Alle artikelen van de bijbehorende aflevering
10 gevonden resultaten
nr
titel
auteur
tijdschrift
jaar
jaarg.
afl.
pagina('s)
type
1
A case study of the use of experimental design and multivariate analysis in product improvement
Ellekjær, M.R.
1996
7
1
p. 29-36
8 p.
artikel
2
Acceptability of fat-modified foods in a population of older adults: Contrast between sensory preference and purchase intent
Guinard, Jean-Xavier
1996
7
1
p. 21-28
8 p.
artikel
3
Attitudes of consumers toward military and other institutional foods
Cardello, Armand V.
1996
7
1
p. 7-20
14 p.
artikel
4
Editorial Board
1996
7
1
p. IFC-
1 p.
artikel
5
Effect of age and cut on consistency of tenderness and leanness of beef
Gullett, E.A.
1996
7
1
p. 37-45
9 p.
artikel
6
Flavour discrimination: An extension of thurstonian ‘Paradoxes’ to the tetrad method
Delwiche, Jeannine
1996
7
1
p. 1-5
5 p.
artikel
7
Papers published in 1995 the Advancement of Science
1996
7
1
p. I-III
nvt p.
artikel
8
Partial least squares correlations between sensory and instrumental measurements of flavor and texture for Reggianito grating cheese
Hough, Guillermo
1996
7
1
p. 47-53
7 p.
artikel
9
Sensory, shear force and cooking properties of commercially processed ground beef patties
Berry, B.W.
1996
7
1
p. 55-59
5 p.
artikel
10
The influence of realistic product exposure on attitudes towards genetic engineering of food
Frewer, L.J.
1996
7
1
p. 61-67
7 p.
artikel
10 gevonden resultaten
Koninklijke Bibliotheek -
Nationale Bibliotheek van Nederland