Digitale Bibliotheek
Sluiten Bladeren door artikelen uit een tijdschrift
     Tijdschrift beschrijving
       Alle jaargangen van het bijbehorende tijdschrift
         Alle afleveringen van het bijbehorende jaargang
                                       Alle artikelen van de bijbehorende aflevering
 
                             10 gevonden resultaten
nr titel auteur tijdschrift jaar jaarg. afl. pagina('s) type
1 A case study of the use of experimental design and multivariate analysis in product improvement Ellekjær, M.R.
1996
7 1 p. 29-36
8 p.
artikel
2 Acceptability of fat-modified foods in a population of older adults: Contrast between sensory preference and purchase intent Guinard, Jean-Xavier
1996
7 1 p. 21-28
8 p.
artikel
3 Attitudes of consumers toward military and other institutional foods Cardello, Armand V.
1996
7 1 p. 7-20
14 p.
artikel
4 Editorial Board 1996
7 1 p. IFC-
1 p.
artikel
5 Effect of age and cut on consistency of tenderness and leanness of beef Gullett, E.A.
1996
7 1 p. 37-45
9 p.
artikel
6 Flavour discrimination: An extension of thurstonian ‘Paradoxes’ to the tetrad method Delwiche, Jeannine
1996
7 1 p. 1-5
5 p.
artikel
7 Papers published in 1995 the Advancement of Science 1996
7 1 p. I-III
nvt p.
artikel
8 Partial least squares correlations between sensory and instrumental measurements of flavor and texture for Reggianito grating cheese Hough, Guillermo
1996
7 1 p. 47-53
7 p.
artikel
9 Sensory, shear force and cooking properties of commercially processed ground beef patties Berry, B.W.
1996
7 1 p. 55-59
5 p.
artikel
10 The influence of realistic product exposure on attitudes towards genetic engineering of food Frewer, L.J.
1996
7 1 p. 61-67
7 p.
artikel
                             10 gevonden resultaten
 
 Koninklijke Bibliotheek - Nationale Bibliotheek van Nederland