Digitale Bibliotheek
Sluiten
Bladeren door artikelen uit een tijdschrift
Zoeken naar
Tijdschrift
Artikel
ISSN
NBN artikel
NBN tijdschrift
DARE/NARCIS document
met titel:
A
B
C
D
E
F
G
H
I
J
K
L
M
N
O
P
Q
R
S
T
U
V
W
X
Y
Z
Tijdschrift beschrijving
Alle jaargangen van het bijbehorende tijdschrift
Alle afleveringen van het bijbehorende jaargang
Alle artikelen van de bijbehorende aflevering
9 gevonden resultaten
nr
titel
auteur
tijdschrift
jaar
jaarg.
afl.
pagina('s)
type
1
Confidence intervals for the triangle test can give reassurance that products are similar
MacRae, A.W.
1995
6
2
p. 61-67
7 p.
artikel
2
Dairy fat content and serving temperature as determinants of sensory and hedonic characteristics in cheese soup
Kähkönen, Päivi
1995
6
2
p. 127-133
7 p.
artikel
3
Multidimensional scaling of sorting data applied to cheese perception
Lawless, Harry T.
1995
6
2
p. 91-98
8 p.
artikel
4
One practitioner's overview to applied product optimization
Moskowitz, Howard R.
1995
6
2
p. 75-81
7 p.
artikel
5
Psychosocial determinants of fruit and vegetable consumption among adults: Results of focus group interviews
Brug, Johannes
1995
6
2
p. 99-107
9 p.
artikel
6
Selection of dry fermented lamb sausages for consumer testing
Helgesen, Hilde
1995
6
2
p. 109-120
12 p.
artikel
7
The contribution of sensory liking to overall liking: An analysis of six food categories
Moskowitz, Howard R.
1995
6
2
p. 83-90
8 p.
artikel
8
The effect of line orientation on the recording of time-intensity perception of sweetener solutions
Duizer, L.M.
1995
6
2
p. 121-126
6 p.
artikel
9
Theoretical note on a practical problem: Effective screening of drinking water for taints
MacRae, A.W.
1995
6
2
p. 69-74
6 p.
artikel
9 gevonden resultaten
Koninklijke Bibliotheek -
Nationale Bibliotheek van Nederland