Digitale Bibliotheek
Sluiten Bladeren door artikelen uit een tijdschrift
     Tijdschrift beschrijving
       Alle jaargangen van het bijbehorende tijdschrift
         Alle afleveringen van het bijbehorende jaargang
                                       Alle artikelen van de bijbehorende aflevering
 
                             9 gevonden resultaten
nr titel auteur tijdschrift jaar jaarg. afl. pagina('s) type
1 Confidence intervals for the triangle test can give reassurance that products are similar MacRae, A.W.
1995
6 2 p. 61-67
7 p.
artikel
2 Dairy fat content and serving temperature as determinants of sensory and hedonic characteristics in cheese soup Kähkönen, Päivi
1995
6 2 p. 127-133
7 p.
artikel
3 Multidimensional scaling of sorting data applied to cheese perception Lawless, Harry T.
1995
6 2 p. 91-98
8 p.
artikel
4 One practitioner's overview to applied product optimization Moskowitz, Howard R.
1995
6 2 p. 75-81
7 p.
artikel
5 Psychosocial determinants of fruit and vegetable consumption among adults: Results of focus group interviews Brug, Johannes
1995
6 2 p. 99-107
9 p.
artikel
6 Selection of dry fermented lamb sausages for consumer testing Helgesen, Hilde
1995
6 2 p. 109-120
12 p.
artikel
7 The contribution of sensory liking to overall liking: An analysis of six food categories Moskowitz, Howard R.
1995
6 2 p. 83-90
8 p.
artikel
8 The effect of line orientation on the recording of time-intensity perception of sweetener solutions Duizer, L.M.
1995
6 2 p. 121-126
6 p.
artikel
9 Theoretical note on a practical problem: Effective screening of drinking water for taints MacRae, A.W.
1995
6 2 p. 69-74
6 p.
artikel
                             9 gevonden resultaten
 
 Koninklijke Bibliotheek - Nationale Bibliotheek van Nederland