Digitale Bibliotheek
Sluiten Bladeren door artikelen uit een tijdschrift
     Tijdschrift beschrijving
       Alle jaargangen van het bijbehorende tijdschrift
         Alle afleveringen van het bijbehorende jaargang
                                       Alle artikelen van de bijbehorende aflevering
 
                             7 gevonden resultaten
nr titel auteur tijdschrift jaar jaarg. afl. pagina('s) type
1 Consumer acceptance and storage stability of a cheese-flavored spread made from peanuts Muego-Gnanasekharan, K.F.
1993
4 3 p. 111-117
7 p.
artikel
2 Ethylene removal for long term conservation of fruits and vegetables Blidi, Altaf El
1993
4 3 p. 119-126
8 p.
artikel
3 Individual differences in sensory threshold for aroma chemicals added to beer Meilgaard, Morten C.
1993
4 3 p. 153-167
15 p.
artikel
4 Influence of acid and sugar content on sweetness, sourness and the flavour profile of beverages and sherbets Stampanoni, Chantal R.
1993
4 3 p. 169-176
8 p.
artikel
5 Influence of sugar and fat contents on preference for cream cheese: A preliminary study Daillant, B.
1993
4 3 p. 133-139
7 p.
artikel
6 Risk tables for discrimination tests Schlich, Pascal
1993
4 3 p. 141-151
11 p.
artikel
7 Sensory quality of low-fat sausages affected by fat substitutes Solheim, Ragnhild
1993
4 3 p. 127-131
5 p.
artikel
                             7 gevonden resultaten
 
 Koninklijke Bibliotheek - Nationale Bibliotheek van Nederland