Digitale Bibliotheek
Sluiten Bladeren door artikelen uit een tijdschrift
     Tijdschrift beschrijving
       Alle jaargangen van het bijbehorende tijdschrift
         Alle afleveringen van het bijbehorende jaargang
                                       Alle artikelen van de bijbehorende aflevering
 
                             9 gevonden resultaten
nr titel auteur tijdschrift jaar jaarg. afl. pagina('s) type
1 Aims & Scope & Editorial Board 2013
30 1 p. IFC-
1 p.
artikel
2 A new approach in TDS data analysis: A case study on sweetened coffee Dinnella, Caterina
2013
30 1 p. 33-46
14 p.
artikel
3 Are organic consumers preferring or avoiding foods with nutrition and health claims? Aschemann-Witzel, Jessica
2013
30 1 p. 68-76
9 p.
artikel
4 Calendar 2013
30 1 p. I-
1 p.
artikel
5 Check-all-that-apply (CATA) responses elicited by consumers: Within-assessor reproducibility and stability of sensory product characterizations Jaeger, Sara R.
2013
30 1 p. 56-67
12 p.
artikel
6 Meal Mapping Scholderer, Joachim
2013
30 1 p. 47-55
9 p.
artikel
7 Performance of hedonic scales in sensory acceptability of strawberry yogurt Silva, Alexandre Navarro da
2013
30 1 p. 9-21
13 p.
artikel
8 Sustainability and organic production: How information influences consumer’s expectation and preference for yogurt Laureati, M.
2013
30 1 p. 1-8
8 p.
artikel
9 The relationship between emotions, food consumption and meal acceptability when eating out of the home Edwards, John S.A.
2013
30 1 p. 22-32
11 p.
artikel
                             9 gevonden resultaten
 
 Koninklijke Bibliotheek - Nationale Bibliotheek van Nederland