Digitale Bibliotheek
Sluiten Bladeren door artikelen uit een tijdschrift
     Tijdschrift beschrijving
       Alle jaargangen van het bijbehorende tijdschrift
         Alle afleveringen van het bijbehorende jaargang
                                       Alle artikelen van de bijbehorende aflevering
 
                             9 gevonden resultaten
nr titel auteur tijdschrift jaar jaarg. afl. pagina('s) type
1 An application of contextual evaluation to allow simultaneous food product development for domestic and export markets Nantachai, K.
1991
3 1 p. 13-22
10 p.
artikel
2 Announcement 1991
3 1 p. 64-
1 p.
artikel
3 Correspondence analysis in sensory evaluation McEwan, Jean A.
1991
3 1 p. 23-36
14 p.
artikel
4 Editorial Board 1991
3 1 p. IFC-
1 p.
artikel
5 Extruded wheat flour: Flavour and texture—comparison of evaluations by two laboratories Lundgren, Birgit
1991
3 1 p. 1-12
12 p.
artikel
6 Flavour release and perception in reduced-fat foods Shamil, Syed
1991
3 1 p. 51-60
10 p.
artikel
7 Modification of Fishbein and Ajzen's theory of reasoned action to predict chip consumption Towler, G.
1991
3 1 p. 37-45
9 p.
artikel
8 Seafood safety Hobbs, G.
1991
3 1 p. 61-63
3 p.
artikel
9 Similarity ratings versus profiling of spreads: Do we need both? Matuszewska, Irena
1991
3 1 p. 47-50
4 p.
artikel
                             9 gevonden resultaten
 
 Koninklijke Bibliotheek - Nationale Bibliotheek van Nederland