Digitale Bibliotheek
Sluiten
Bladeren door artikelen uit een tijdschrift
Zoeken naar
Tijdschrift
Artikel
ISSN
NBN artikel
NBN tijdschrift
DARE/NARCIS document
met titel:
A
B
C
D
E
F
G
H
I
J
K
L
M
N
O
P
Q
R
S
T
U
V
W
X
Y
Z
Tijdschrift beschrijving
Alle jaargangen van het bijbehorende tijdschrift
Alle afleveringen van het bijbehorende jaargang
Alle artikelen van de bijbehorende aflevering
8 gevonden resultaten
nr
titel
auteur
tijdschrift
jaar
jaarg.
afl.
pagina('s)
type
1
A European perception of food using two methods of correspondence analysis
Beh, Eric J.
2011
22
2
p. 226-231
6 p.
artikel
2
Aims & Scope & Editorial Board
2011
22
2
p. IFC-
1 p.
artikel
3
A stated preference analysis comparing the Analytical Hierarchy Process versus Choice Experiments
Kallas, Zein
2011
22
2
p. 181-192
12 p.
artikel
4
Calendar
2011
22
2
p. I-
1 p.
artikel
5
How do consumer hedonic ratings for extra virgin olive oil relate to quality ratings by experts and descriptive analysis ratings?
Delgado, Claudia
2011
22
2
p. 213-225
13 p.
artikel
6
Impact of proprioception and tactile sensations in the mouth on the perceived thickness of semi-solid foods
Kutter, Alexander
2011
22
2
p. 193-197
5 p.
artikel
7
Optimal design of factorial paired comparison experiments in the presence of within-pair order effects
Goos, Peter
2011
22
2
p. 198-204
7 p.
artikel
8
The influence of product attributes, consumer attitudes and characteristics on the acceptance of: (1) Novel bread and milk, and dietary supplements and (2) fish and novel meats as dietary vehicles of long chain omega 3 fatty acids
Cox, D.N.
2011
22
2
p. 205-212
8 p.
artikel
8 gevonden resultaten
Koninklijke Bibliotheek -
Nationale Bibliotheek van Nederland