Digitale Bibliotheek
Sluiten Bladeren door artikelen uit een tijdschrift
     Tijdschrift beschrijving
       Alle jaargangen van het bijbehorende tijdschrift
         Alle afleveringen van het bijbehorende jaargang
                                       Alle artikelen van de bijbehorende aflevering
 
                             8 gevonden resultaten
nr titel auteur tijdschrift jaar jaarg. afl. pagina('s) type
1 A European perception of food using two methods of correspondence analysis Beh, Eric J.
2011
22 2 p. 226-231
6 p.
artikel
2 Aims & Scope & Editorial Board 2011
22 2 p. IFC-
1 p.
artikel
3 A stated preference analysis comparing the Analytical Hierarchy Process versus Choice Experiments Kallas, Zein
2011
22 2 p. 181-192
12 p.
artikel
4 Calendar 2011
22 2 p. I-
1 p.
artikel
5 How do consumer hedonic ratings for extra virgin olive oil relate to quality ratings by experts and descriptive analysis ratings? Delgado, Claudia
2011
22 2 p. 213-225
13 p.
artikel
6 Impact of proprioception and tactile sensations in the mouth on the perceived thickness of semi-solid foods Kutter, Alexander
2011
22 2 p. 193-197
5 p.
artikel
7 Optimal design of factorial paired comparison experiments in the presence of within-pair order effects Goos, Peter
2011
22 2 p. 198-204
7 p.
artikel
8 The influence of product attributes, consumer attitudes and characteristics on the acceptance of: (1) Novel bread and milk, and dietary supplements and (2) fish and novel meats as dietary vehicles of long chain omega 3 fatty acids Cox, D.N.
2011
22 2 p. 205-212
8 p.
artikel
                             8 gevonden resultaten
 
 Koninklijke Bibliotheek - Nationale Bibliotheek van Nederland