Digitale Bibliotheek
Sluiten Bladeren door artikelen uit een tijdschrift
     Tijdschrift beschrijving
       Alle jaargangen van het bijbehorende tijdschrift
         Alle afleveringen van het bijbehorende jaargang
                                       Alle artikelen van de bijbehorende aflevering
 
                             8 gevonden resultaten
nr titel auteur tijdschrift jaar jaarg. afl. pagina('s) type
1 Aims & Scope & Editorial Board 2009
20 5 p. IFC-
1 p.
artikel
2 Calendar 2009
20 5 p. I-
1 p.
artikel
3 Consumer freshness perceptions of breads, biscuits and cakes Heenan, Samuel P.
2009
20 5 p. 380-390
11 p.
artikel
4 Consumers’ acceptability and actual choice. An exploratory research on cured ham in Spain Resano, H.
2009
20 5 p. 391-398
8 p.
artikel
5 Cross-category innovativeness as a source of new product ideas: Consumers’ perceptions of over-the-counter pharmacological beverages Bogue, Joe
2009
20 5 p. 363-371
9 p.
artikel
6 Effect of fibre information on consumer willingness to pay for French baguettes Ginon, E.
2009
20 5 p. 343-352
10 p.
artikel
7 Food neophobia levels of Lebanese and American college students Olabi, Ammar
2009
20 5 p. 353-362
10 p.
artikel
8 What makes products fresh: The smell or the colour? Fenko, Anna
2009
20 5 p. 372-379
8 p.
artikel
                             8 gevonden resultaten
 
 Koninklijke Bibliotheek - Nationale Bibliotheek van Nederland