Digitale Bibliotheek
Sluiten
Bladeren door artikelen uit een tijdschrift
Zoeken naar
Tijdschrift
Artikel
ISSN
NBN artikel
NBN tijdschrift
DARE/NARCIS document
met titel:
A
B
C
D
E
F
G
H
I
J
K
L
M
N
O
P
Q
R
S
T
U
V
W
X
Y
Z
Tijdschrift beschrijving
Alle jaargangen van het bijbehorende tijdschrift
Alle afleveringen van het bijbehorende jaargang
Alle artikelen van de bijbehorende aflevering
7 gevonden resultaten
nr
titel
auteur
tijdschrift
jaar
jaarg.
afl.
pagina('s)
type
1
Comparison of optical and physical measurements with sensory assessment of the ripeness of tomato fruit Lycopersicon esculentum
Hetherington, Mandy J.
1990
2
4
p. 243-254
12 p.
artikel
2
Consumer perceptions of bananas treated with ethylene or allowed to ripen naturally
Scriven, Frances
1990
2
4
p. 217-221
5 p.
artikel
3
Extruded wheat flour: Correlation between processing and product quality parameters
Andersson, Yngve
1990
2
4
p. 201-216
16 p.
artikel
4
Interpreting generalized procrustes analysis ‘analysis of variance’ tables
Dijksterhuis, Garmt
1990
2
4
p. 255-265
11 p.
artikel
5
Quantified approach to sensory panelist selection
Minoza-Gatchalian, Miflora
1990
2
4
p. 233-241
9 p.
artikel
6
Rapid methods of analysis of food and food raw materials
Gordon, M.H.
1990
2
4
p. 267-
1 p.
artikel
7
Sandwiches and milk with varying fat and sodium contents: What is the best combination?
Tuorila, Hely
1990
2
4
p. 223-231
9 p.
artikel
7 gevonden resultaten
Koninklijke Bibliotheek -
Nationale Bibliotheek van Nederland