Digitale Bibliotheek
Sluiten Bladeren door artikelen uit een tijdschrift
     Tijdschrift beschrijving
       Alle jaargangen van het bijbehorende tijdschrift
         Alle afleveringen van het bijbehorende jaargang
                                       Alle artikelen van de bijbehorende aflevering
 
                             7 gevonden resultaten
nr titel auteur tijdschrift jaar jaarg. afl. pagina('s) type
1 Comparison of optical and physical measurements with sensory assessment of the ripeness of tomato fruit Lycopersicon esculentum Hetherington, Mandy J.
1990
2 4 p. 243-254
12 p.
artikel
2 Consumer perceptions of bananas treated with ethylene or allowed to ripen naturally Scriven, Frances
1990
2 4 p. 217-221
5 p.
artikel
3 Extruded wheat flour: Correlation between processing and product quality parameters Andersson, Yngve
1990
2 4 p. 201-216
16 p.
artikel
4 Interpreting generalized procrustes analysis ‘analysis of variance’ tables Dijksterhuis, Garmt
1990
2 4 p. 255-265
11 p.
artikel
5 Quantified approach to sensory panelist selection Minoza-Gatchalian, Miflora
1990
2 4 p. 233-241
9 p.
artikel
6 Rapid methods of analysis of food and food raw materials Gordon, M.H.
1990
2 4 p. 267-
1 p.
artikel
7 Sandwiches and milk with varying fat and sodium contents: What is the best combination? Tuorila, Hely
1990
2 4 p. 223-231
9 p.
artikel
                             7 gevonden resultaten
 
 Koninklijke Bibliotheek - Nationale Bibliotheek van Nederland