Digitale Bibliotheek
Sluiten Bladeren door artikelen uit een tijdschrift
     Tijdschrift beschrijving
       Alle jaargangen van het bijbehorende tijdschrift
         Alle afleveringen van het bijbehorende jaargang
                                       Alle artikelen van de bijbehorende aflevering
 
                             16 gevonden resultaten
nr titel auteur tijdschrift jaar jaarg. afl. pagina('s) type
1 A comparison of serial monadic and attribute-by-attribute descriptive analysis protocols for trained judges Ishii, Rie
2008
19 3 p. 277-285
9 p.
artikel
2 Aims & Scope & Editorial Board 2008
19 3 p. IFC-
1 p.
artikel
3 A new approach for modelling consumers’ preferences Piccolo, Domenico
2008
19 3 p. 247-259
13 p.
artikel
4 Australian consumers’ preferences for conventional and novel sources of long chain omega-3 fatty acids: A conjoint study Cox, D.N.
2008
19 3 p. 306-314
9 p.
artikel
5 Calendar 2008
19 3 p. I-
1 p.
artikel
6 Comment on the letters by D.M. Ennis and J. Bi Meyners, Michael
2008
19 3 p. 346-
1 p.
artikel
7 Conceptual vs. perceptual wine spaces: Does expertise matter? Ballester, Jordi
2008
19 3 p. 267-276
10 p.
artikel
8 Effect of pH, ethanol and acidity on astringency and bitterness of grape seed tannin oligomers in model wine solution Fontoin, Hélène
2008
19 3 p. 286-291
6 p.
artikel
9 Hierarchical Bayesian analysis of true discrimination rates in replicated triangle tests Duineveld, Kees
2008
19 3 p. 292-305
14 p.
artikel
10 Jian Bi replied as follows: Bi, Jian
2008
19 3 p. 344-346
3 p.
artikel
11 Multiplicative models for combining information from several sensory experiments: A Bayesian analysis Nonyane, Bareng A.S.
2008
19 3 p. 260-266
7 p.
artikel
12 Multisensory flavor perception: Assessing the influence of fruit acids and color cues on the perception of fruit-flavored beverages Zampini, Massimiliano
2008
19 3 p. 335-343
9 p.
artikel
13 Rejoinder to Bi and Meyners Ennis, Daniel
2008
19 3 p. 347-348
2 p.
artikel
14 Relevant psychological dimensions in the perceptual space of perfumery odors Zarzo, Manuel
2008
19 3 p. 315-322
8 p.
artikel
15 Response to: Bi, J. (2007). Similarity testing using paired comparison method. Food Quality and Preference 18, 500–507 Ennis, Daniel
2008
19 3 p. 344-
1 p.
artikel
16 Taste–aroma interactions in a citrus flavoured model beverage system: Similarities and differences between acid and sugar type Hewson, L.
2008
19 3 p. 323-334
12 p.
artikel
                             16 gevonden resultaten
 
 Koninklijke Bibliotheek - Nationale Bibliotheek van Nederland