Digitale Bibliotheek
Sluiten Bladeren door artikelen uit een tijdschrift
     Tijdschrift beschrijving
       Alle jaargangen van het bijbehorende tijdschrift
         Alle afleveringen van het bijbehorende jaargang
                                       Alle artikelen van de bijbehorende aflevering
 
                             16 gevonden resultaten
nr titel auteur tijdschrift jaar jaarg. afl. pagina('s) type
1 A comparison of categorical beliefs about foods in children and young adults Oakes, Michael E.
2007
18 5 p. 713-719
7 p.
artikel
2 Aims & Scope & Editorial Board 2007
18 5 p. IFC-
1 p.
artikel
3 Calendar 2007
18 5 p. I-
1 p.
artikel
4 Editorial MacFie, Hal
2007
18 5 p. 709-710
2 p.
artikel
5 Expertise and memory for beers and beer olfactory compounds Valentin, Dominique
2007
18 5 p. 776-785
10 p.
artikel
6 Food quality and preference acknowledgement of reviewers in 2006 2007
18 5 p. 711-712
2 p.
artikel
7 Mapping determinants of purchase intent of concentrated yogurt (Labneh) by conjoint analysis Haddad, Yasmine
2007
18 5 p. 795-802
8 p.
artikel
8 Number of consumers necessary for shelf life estimations based on survival analysis statistics Hough, Guillermo
2007
18 5 p. 771-775
5 p.
artikel
9 Particle size distribution in the food bolus after mastication of natural foods Jalabert-Malbos, Marie-Laure
2007
18 5 p. 803-812
10 p.
artikel
10 Preference study using a latent class approach. Analysis of European preferences for smoked salmon Séménou, Michel
2007
18 5 p. 720-728
9 p.
artikel
11 Proper and improper use and interpretation of Beta-binomial models in the analysis of replicated difference and preference tests Meyners, Michael
2007
18 5 p. 741-750
10 p.
artikel
12 Sensory interaction of umami substances with model food matrices and its hedonic effect Baryłko-Pikielna, N.
2007
18 5 p. 751-758
8 p.
artikel
13 The effect of product health information on liking and choice Roosen, Jutta
2007
18 5 p. 759-770
12 p.
artikel
14 The influence of information and beliefs about technology on the acceptance of novel food technologies: A conjoint study of farmed prawn concepts Cox, D.N.
2007
18 5 p. 813-823
11 p.
artikel
15 The interaction of religion and family members’ influence on food decisions Just, David R.
2007
18 5 p. 786-794
9 p.
artikel
16 The quest for the ideal product: Comparing different methods and approaches van Trijp, Hans C.M.
2007
18 5 p. 729-740
12 p.
artikel
                             16 gevonden resultaten
 
 Koninklijke Bibliotheek - Nationale Bibliotheek van Nederland