Digitale Bibliotheek
Sluiten Bladeren door artikelen uit een tijdschrift
     Tijdschrift beschrijving
       Alle jaargangen van het bijbehorende tijdschrift
         Alle afleveringen van het bijbehorende jaargang
                                       Alle artikelen van de bijbehorende aflevering
 
                             10 gevonden resultaten
nr titel auteur tijdschrift jaar jaarg. afl. pagina('s) type
1 Calendar 2005
16 7 p. I-
1 p.
artikel
2 Characterizing milk aftertaste: The effects of salivation rate, PROP taster status, or small changes in acidity, fat, or sucrose on acceptability of milk to milk dislikers Porubcan, Alyssa R.
2005
16 7 p. 608-620
13 p.
artikel
3 Collection and analysis of perceived product inter-distances using multiple factor analysis: Application to the study of 10 white wines from the Loire Valley Pagès, Jérôme
2005
16 7 p. 642-649
8 p.
artikel
4 Editorial board 2005
16 7 p. CO2-
1 p.
artikel
5 Food consumption behavior of socioeconomic groups for private labels and national brands Akbay, Cuma
2005
16 7 p. 621-631
11 p.
artikel
6 Methodology to analyse rank and carry-over effects Huon de Kermadec, Françoise
2005
16 7 p. 600-607
8 p.
artikel
7 Modifying the multisensory perception of a carbonated beverage using auditory cues Zampini, Massimiliano
2005
16 7 p. 632-641
10 p.
artikel
8 Organic consumers’ personal values research: Testing and validating the list of values (LOV) scale and implementing a value-based segmentation task Chryssohoidis, George M.
2005
16 7 p. 585-599
15 p.
artikel
9 Sensory changes in extruded oat stored under different packaging, light and temperature conditions Larsen, Hanne
2005
16 7 p. 573-584
12 p.
artikel
10 Social representation of new foods has a stable structure based on suspicion and trust Huotilainen, A.
2005
16 7 p. 565-572
8 p.
artikel
                             10 gevonden resultaten
 
 Koninklijke Bibliotheek - Nationale Bibliotheek van Nederland